Nurmijärven blogi

Ilmiöntekijät

Ilmiöntekijät

Marko – elinkeinojohtaja

7.11.2019

Ilmiöntekijä - Marko - elinkeinojohtaja

#ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti kunnan ammattilaisia. Tänään vuorossa on tehokas ja huumorintajuinen elinkeinojohtaja Marko.

“Parasta työssä on minulle se, että pystyy edesauttamaan yrityksen kehitystä Nurmijärvellä. Esimerkkeinä voisi olla tontinluovutus yritystoiminnan käyttöön tai ylipäätään jonkin asian ratkaiseminen niin, että yritys pääsee eteenpäin. Minusta on mukavaa olla tekemisissä kunnan eri yrittäjien kanssa.

Olen yrittäjäperheestä kotoisin itsekin, joten sieltä varmaan juontaa tällainen kiinnostus yritysmaailmaa ja liike-elämää kohtaan. Vanhemmillani oli sekatavarakauppa Pomarkussa, Satakunnassa, kun olin lapsi. Siihen kauppaan liittyy paljon muistoja. Kun jakeluauto toi tavaraa kaupalle, minäkin kannoin minkä pystyin ihan pienestä alkaen. Öljyauton kuljettaja otti myös välillä kyytiin ja jouluisin leipomot lähettivät leivoksia ja panimot limumaistiaisia omaan käyttöön.

Itse harrastan treidaamista ja sijoittamista. Kun illalla USA:n pörssit aukeavat, alan selailemaan, mitä siellä tapahtuu.”

#nurmijärvionilmiö

#nurmijärvi

#elinkeinojohtaja

 

Takaisin listaukseen

Nurmijärven kunnassa työskentelee noin 1800 työntekijää. Eri ammattinimikkeitäkin on yli 200. #ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti Nurmijärven kunnan ammattilaisia.

Tutustu ilmiöntekijät-tarinoihin >>

Ilmiöntekijät