Nurmijärven blogi

Ilmiöntekijät

Ilmiöntekijät

Mari – vesilaitoksen vs. verkostopäällikkö

1.8.2019

Ilmiöntekijät-kampanja, Mari verkotopäällikkö

“Minusta on kuva kaksivuotiaana, kun istun hevosen selässä. Koko lapsuuden minua on kuskattu ratsastustunneilla ja hevoset ovat olleet koko ajan elämässäni mukana. ⠀

Kotka-suomenhevonen on ollut minulla kaksi vuotta. Hän on hieman temperamenttinen, energinen ja hyvin oman arvonsa tunteva tamma. Olemme käyneet ojien pohjalla muutaman kerran, koska Kotka on päättänyt, että eteenpäin ei voi mennä. Vaatii oman ajan, että häneen tutustuu kunnolla.

Olen lukenut, että hevostytöistä tulee erinomaisia esimiehiä. Tallilla oppii nuoresta asti ottamaan isoa vastuuta. Se opettaa hyviä ominaisuuksia ja tallikulttuurissa on tietynlaista hierarkiaa. Olen sitä mieltä, että kaikkien pitäisi käydä tallille joskus.

Nurmijärven Vedellä me teemme valtavasti arvokasta työtä. Moni tiedostaa meidän olemassaolon valitettavasti vasta sitten kun kaikki ei sujukaan normaalisti. Jos vettä ei tule, meidät muistetaan.

Ilmiöntekijät-kampanja, Mari verkotopäällikkö

Nurmijärven Vedellä verkostojen saneerauskohteiden valinta perustuu kuntoindeksilaskentaan, jolla pisteytetään esimerkiksi putkien kuntoa ja kriittisyyttä. Olemme aika ylpeitä, että olemme luoneet sellaisen työkalun yhdessä työkaverini kanssa. Tämä on todella tärkeää työtä, jota eivät kaikki normaalissa arjessa huomaa.”

Takaisin listaukseen

Nurmijärven kunnassa työskentelee noin 1800 työntekijää. Eri ammattinimikkeitäkin on yli 200. #ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti Nurmijärven kunnan ammattilaisia.

Tutustu ilmiöntekijät-tarinoihin >>

Ilmiöntekijät