Nurmijärven blogi

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajan blogi 27.10.2023 – Haaveista totta Nurmijärvellä!

27.10.2023

Nurmijärven kunta esittelee parhaillaan (27.-29.10.) kunnan asumisen mahdollisuuksia ja uusia tontteja omakotimessuilla Myyrmäkihallissa. Nyt jos koskaan on hyvä aika herättää haaveet rakentamisesta sekä asumisesta Nurmijärvellä ja tehdä niistä totta!

Olemme juuri avanneet uudelta Heinojan asuinalueelta myyntiin ensimmäiset tontit. Myös Klaukkalasta löytyy erilaisia tonttivaihtoehtoja ja vuode 2024 alusta myös Rajamäessä avautuu lisää tontteja tarjolle.

Miksi Nurmijärvi on monelle luonnollinen valinta? Viisi tärkeintä syytä ovat:

  1. Sijainti hyvien yhteyksien varrella ja etäisyys pääkaupunkiseudusta.
  2. Kunnassa on kattavat palvelut ja hyvät harrastusmahdollisuudet.
  3. Luonnonläheisyys ja turvallisuus.
  4. Edullisemmat hinnat.
  5. Nurmijärvi on energinen ja aktiivinen kunta.

Nurmijärven suosio on pysynyt hyvänä ja väestönkehitys kasvussa rakentamisen taantumasta huolimatta. Tulomuutto on ollut toki maltillisempaa kuin mitä viime vuonna, mutta lähtömuuttojen määrä on vähentynyt, joka puolestaan kertoo pitovoimasta ja tämän positiivisesta kehityksestä.

Tammi-syyskuun aikana on valmistunut 406 asuntoa, mikä ylittää reippaasti kymmenen vuoden keskiarvon (n.350 asuntoa / vuosi). Tämän vuoden lukua tulevat kasvattamaan vielä loppuvuodesta Vanha-Klaukkaan valmistuvat kerrostalot.

Nurmijärven yrityskanta on kehittynyt positiivisesti ja yritystontit ovat tehneet hyvin kauppansa. Lähivuosina Nurmijärven työpaikkaomavaraisuudessa on myös odotettavissa parannuksia, kun mm. Keskon suunnitteleman logistiikkakeskuksen ennustetaan tuovan kuntaan satoja uusia työpaikkoja.

Olemme listanneet sata syytä muuttaa Nurmijärvelle tai asua Nurmijärvellä. Löytyykö sieltä syy myös sinulle?

Nurmijärvi on tulevaisuuden valinta – paremman arjen ilmiö!

Outi

Takaisin listaukseen

Kirjoittaja on Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä

Kunnanjohtaja Outi Mäkelä