Nurmijärven blogi

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajan blogi 12.1.2024 – Matkamessuilta vipuvoimaa Nurmijärvelle

12.1.2024

Nurmijärven valtuusto on asettanut matkailun kehittämisen yhdeksi Nurmijärven strategiseksi painopisteeksi. Paljon onkin jo tapahtunut ja parhaiten tilanteesta kuvaa saa Visit Nurmijärvi -sivuilta.

Nyt Nurmijärvi on lähdössä ensimmäistä kertaa mukaan matkailumessuille. Messuosastolle syntyy Lähilandesimulaattori, jossa voit päästä kokemaan elämyksellisen matkan kunnan kauniisiin maisemiin, luontokohteisiin, museoihin, majoitusmahdollisuuksiin ja muuhun tarjontaan. Messut tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden esitellä Nurmijärven tarjontaa matkailun saralla.

Visit Nurmijärvi-messuosasto löytyy koordinaateilla: 6s41. Messuosastolla tapaat mm. kunnan matkailukoordinaattori Riika-Maria Hytin sekä Ryypin museon oppaan Petri Lehtosen. Osastollamme on myös arvonta, johon paikalliset matkailu-, ja kulttuuri-, sekä tapahtuma-alojen yritykset ovat luovuttaneet upeita palkintoja!

Jos olet tulossa messuille, tule ihmeessä moikkaamaan ja kertomaan ajatuksiasi Nurmijärven matkailusta.

Jos et vielä ole ostanut lippua, arvomme tiistaina 16.1. 2 kpl lippuja matkamessuille. Osallistu arvontaan täältä ja toivotaan, että onnetar suosii. Arvontalinkissä pyydämme myös näkemyksiä matkailun mahdollisuuksista ja haasteista Nurmijärvellä. Anna palaa ja näkemyksesi ovat meille todella arvokkaita!

Lisätietoja Matkamessuista (mm. aikataulut ja lippukauppa) löydät täältä.

 

Takaisin listaukseen

Kirjoittaja on Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä

Kunnanjohtaja Outi Mäkelä