Nurmijärven blogi

Näin Nurmijärvi rakentuu

Näin Nurmijärvi rakentuu

Haaveena uusi vuokrakoti – ratkaisuna Nurmijärven Kodit

21.4.2021

Nurmijärven Kodeilla on 1800 vuokrakotia eri puolilla Nurmijärveä. Koteja löytyy eniten päätaajamistamme, mutta myös pienemmistä kylistä. Tarjolla on monenmoisia asuntoja. Pieniä ja suuria – uusia ja vanhempia – kerrostalossa ja rivitalossa – keskustassa ja syrjemmässä. Kaikenikäisille kaikenlaisiin tarpeisiin!

Uutta kotia etsivä saattaa yllättyä iloisesti, sillä asunnon voi saada meiltä hyvinkin nopeasti. Jos sopiva asunto on vapaana, voit päästä muuttamaan jopa parissa päivässä.

Miten toimia, jotta saan asunnon Nurmijärven Kodeilta?

1. Tutki vapaita asuntoja verkkosivuillamme osoitteessa nurmijarvenkodit.fi (https://nurmijarvenkodit.fi/hakijalle/vapaat-asunnot/). Asuntoja vuokrataan ja niitä vapautuu viikoittain, joten kannattaa seurata tilannetta, vaikka juuri sillä hetkellä ei löydy sopivaa asuntoa.

2. Tee asuntohakemus. Kerro hakemuksessa, miksi tarvitset asuntoa, millaisesta asunnosta olet kiinnostunut ja miltä alueelta.

3. Saat parissa päivässä sähköpostilla asuntoehdotuksen, jos sopivia asuntoja on vapaana.

4. Sovi tutustumiskäynti ja käy katsomassa, olisiko tässä tuleva kotisi.

5. Vastaa asuntoehdotukseen ripeästi, sillä asuntoa on voitu ehdottaa muillekin hakijoille. Nopein vastaaja saa asunnon.

6. Viimeistään tässä vaiheessa huolehdi, että olet toimittanut kaikki tarvittavat liitteet, jotka tarvitaan vuokrasopimuksen tekemiseksi. (https://nurmijarvenkodit.fi/hakijalle/hakemuksen-liitteet/)

7. Saat vuokrasopimuksen allekirjoituskutsun sähköpostilla. Voit allekirjoittaa vuokrasopimuksen vaikka kotisohvalla, mihin kellonaikaan tahansa.

8. Kun sopimus on allekirjoitettu ja vakuus maksettu, voit noutaa avaimet lukkoliikkeestä sopimuksen alkamispäivänä. Jos alkamispäivä sattuu olemaan viikonloppuna tai pyhäpäivänä, avaimet voi noutaa sitä seuraavana arkipäivänä.

9. Uusi koti odottaa muuttoasi! Muista tehdä muuttoilmoitus ja ilmoittaa muutosta myös huoltoyhtiölle.

Vuokra-asuminen on helppo ja joustava vaihtoehto. Meillä asukkaalla on aina yhden kalenterikuukauden irtisanomisaika, joten elämäntilanteen muuttuessa kotia voi vaihtaa nopeastikin.

Jos asuminen Nurmijärvellä kiinnostaa, kannattaa tutustua monipuoliseen asuntotarjontaamme.

 

Bloggaajana 

Marjut Joensuu, toimitusjohtaja

Nurmijärven Kodit Oy

Takaisin listaukseen

Blogi-kirjoituksia rakentamisesta, maankäytöstä, kaduista, virkistys- ja liikunta-alueista, ympäristöasioista, asumisesta ja liikenteestä. Blogin kirjoittajina kunnan työntekijät ja sidosryhmien edustajat.

Ilmakuva Nurmijärven kirkonkylästä.