Nurmijärven blogi

Ilmiöntekijät

Ilmiöntekijät

Ann-Christine – laitosapulainen

13.9.2019

Ilmiöntekijät-kampanja, laitoshoitaja Ann-Chritine

“Minä olen ammatinvaihtaja. Aikaisemmin tein töitä parturi-kampaajana.
Siinä vaiheessa, kun omat lapset olivat pieniä ja piti palata töihin, halusinkin työskennellä lasten parissa. Tykkään, kun saan töissä puhua omaa äidinkieltäni ruotsia, olla lasten kanssa, järjestellä ja siivoilla. Olen ollut täällä päiväkodissa vuodesta 2006, ensimmäisestä päivästä asti.

Lapsethan eivät ymmärrä, että mekin menemme kotiin yöksi. He luulevat, että me työntekijät asumme täällä. Kun lapset lähtevät päivän jälkeen koteihinsa, minä jään tänne vielä siivoamaan.

Ilmiöntekijät-kampanja, laitoshoitaja Ann-Chritine

Kai sitä jonkinlaisen jäljen jättää, että on ollut turvallinen paikka. Lapset muistavat minut vielä monta vuotta päiväkodin jälkeen. Jos on ollut erityisen hyvä opettaja niin kyllä sen muistaa. Alkuvuosina, kun lapset kasvoivat ja menivät kouluun, niin salaa pyyhin kyyneleitä lasten lähtiessä viimeistä kertaa tuosta ovesta. Nyt siihen on alkanut tottua.” #nurmijärvi #nurmijarvionilmio

Takaisin listaukseen

Nurmijärven kunnassa työskentelee noin 1800 työntekijää. Eri ammattinimikkeitäkin on yli 200. #ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti Nurmijärven kunnan ammattilaisia.

Tutustu ilmiöntekijät-tarinoihin >>

Ilmiöntekijät