Ajankohtaista

Katu- ja tiesuunnitelmat, Katujen kunnossapito, Liikenne, Pyöräily, Rakentaminen

Astrakanintien urakka siirtyy 2. vaiheeseen – ensi viikolla käyttöön liikennevalot

26.10.2023

Astrakanintien urakassa kunta rakentaa tielle uutta linjausta sekä uutta jalankulku- ja pyörätietä aina Käpyläntien liittymään asti. Työn ajan Astrakanintiellä on kiertotie.Urakan ensimmäisessä vaiheessa on mennyt arvioitua kauemmin, Urakan toiseen vaiheeseen siirrytään ensi viikon tiistaina 31.10.2023. Tämä toinen vaihe kestää arviolta kaksi viikkoa, ja koko urakan arvioitu valmistumisaika on viikolla 48.

Astrakanintien urakan 2. vaihe

Astrakanintien urakan toisessa vaiheessa rakennetaan Rajamäentien ja Käpyläntin välistä osuutta. Astrakanintien ajoneuvoliikenne sekä kulku Käpyläntielle tapahtuu kiertotien kautta. Tässä työvaiheessa on ajoneuvoliikenteen osalta käytössä liikennevalojärjestelyt. Työvaihe kestää noin kaksi viikkoa.

 

Karttakuva Rajamäen Astrakanintien tilapäisistä liikenteenjärjestelyistä vaiheessa 2 syksyllä 2023.

 

Huomioi muut liikkujat – noudata varovaisuutta alueella

Jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tulee noudattaa erityistä varovaisuutta liikkuessaan työmaa-alueen läheisyydessä. Joidenkin työvaiheiden osalta käytettävissä oleva tila ajoneuvoliikenteelle ja kevyelle liikenteelle on vähäinen ja mahdollisuutta kiertotiejärjestelyihin jalankulku- ja pyöräliikenteen osalta ei ole.

Myös ajoneuvojen kuljettajien on hyvä hidastaa ja tarkkailla muita tiellä liikkujia.

Kunta pahoittelee asukkaille, yrityksille ja muille tienkäyttäjille rakennusurakasta aiheutuvaa haittaa.

Astrakanintien urakan tilapäiset liikennejärjestelyt

Takaisin listaukseen