Ajankohtaista

Asiakaspalvelu, Asuminen, Hyvinvointi, Kaikki, Kulttuuri, Liikenne, Museo, Viestintä

Automaattinen GPS-navigaattoripäivitys Nurmijärven kohdalla – Matti Vanhanen opastaa perille

1.4.2024

Kaikki autojen ja puhelimien GPS-navigaattorit kääntyvät jatkossa uuden päivityksen myötä Nurmijärven kohdalla automaattisesti opastamaan Matti Vanhasen tunnistettavalla ja rauhoittavalla äänellä.

Ajaessasi Nurmijärven kunnan alueelle, kuulet ystävällisen äänen antavan reittiohjeita haluamaasi määränpäähän ja kertovan Nurmijärven rikkaasta luonnosta ja opastavan sinut perille rauhalliseen tyyliin. Nyt voit unohtaa kiireet ja uppoutua Nurmijärven lähilanden mahdollisuuksiin. Navigaattoripäivityksen takana on Nurmijärven kunta.

”Olemme erittäin innoissamme tästä uudesta navigaattoripäivityksestä, joka tuo ripauksen Nurmijärven tunnelmaa jokaiselle autoilijalle. Tämän innovatiivisen navigaattoripäivityksen mukana on havaittu myös positiivisia vaikutuksia liikenteeseen, sillä navigaattorin rauhoittavan ääni on keventänyt autoilijoiden kaasujalkaa”, hehkuttaa kunnanjohtaja Outi Mäkelä.

GPS-navigaattoripäivityksen myötä kunnassa on huomattu myös lisääntyneitä liikennemääriä erityisesti Aleksis Kiven lapsuuden maisemissa Taaborinvuorella, jonne navigaattori opastaa toisinaan pyytämättäkin. Lisäksi monissa luontokohteissa on suorastaan ruuhkaa, kun navigaattori on houkutellut kiireisiä työmatkalaisia pysähtymään Nurmijärven upean luonnon äärelle.

Tämä ainutlaatuinen navigaattoripäivitys on voimassa vain 1.4. joten suuntaa nyt Nurmijärvelle ja varmista, että saat kokemuksen tästä ainutlaatuisesta opastuksesta.

Kuuntele näyte uutuusnavigaattorin antamista ohjeista: 

Takaisin listaukseen