Ajankohtaista

Kaikki

Anna-Claudia Someron ja Jouni Someron maksuton K-60-konsertti Klaukkalan kirjastossa

30.1.2024

Isä-tytär-duo Jouni Somero ja Anna-Claudia Somero esiintyvät Klaukkalan kirjastossa tiistaina 20.2. klo 15. Muistojen Bulevardi-konsertissa kuullaan ikivihreitä iskelmäkappaleita uusina intiimeinä sovituksina. Vapaapääsyinen tapahtuma on osa K-60-tapahtumakokonaisuutta, joka on suunnattu ikäihmisille.

Jouni Somero tunnetaan erityisesti pianistina. Hän on soittanut yli 3300 konserttia eri puolilla maailmaa pääosin klassisen musiikin saralla. Kevyeen musiikkiin painottuvassa Muistojen Bulevardi -konsertissa kuullaan Jounilta virtuoosimaisen pianonsoiton lisäksi myös laulua.

Anna-Claudia Somero on seurannut isänsä jalanjälkiä muusikon uralle. Hän on saanut laulajana kiitosta etenkin koskettavista tulkinnoistaan ja eläytymisestään laulujen tarinoihin. Anna-Claudian Muistojen bulevardi -debyyttialbumi ilmestyi viime vuonna.

K-60-kulttuuriklubi on maksuton nurmijärveläisille ikäihmisille suunnattu tapahtumakokonaisuus, jossa on tarjolla mukavaa yhdessäoloa kiinnostavan tiedon ja virkistävän kulttuuriohjelman äärellä. Säännöllisesti järjestettäviin K-60-tapahtumiin sisältyy monipuolista ohjelmaa aina musiikista ja teatterista luentoihin ja keskustelutilaisuuksiin.

Ti 20.2. klo 15. Muistojen bulevardi -konsertti: Anna-Claudia Somero ja Jouni Somero. Vapaa pääsy. Klaukkalan kirjasto, Kuonomäentie 2, Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

Takaisin listaukseen