Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Äkillinen vedenjakelun keskeytys Laurintien alueella 17.7.2023 – Vuoto korjattu

17.7.2023

Päivitys 17.7. klo 15.15

Vuoto saatu korjattua ja vedenjakelu palautunut normaaliksi alueella.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa.

Lisätietoa: Nurmijärven Veden vikapalvelu 09 879 7112

 

Alkuperäinen tiedote:

Tonttivesijohdon vuodon takia Nurmijärven Vesi joutuu keskeyttämään vedenjakelun Laurintien alueella maanantaina 17.7.2023. Ilman vedenjakelua ovat kiinteistöt Juhanintie 18, 20, 22 ja 24 sekä Laurintie 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ja 14. Vedenjakelu pyritään palauttamaan mahdollisimman nopeasti takaisin.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä rusehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi on tiedottanut asiakkaitaan häiriötiedotepalvelun kautta. Voitte tilata häiriötiedotteet osoitteesta www.nurmijarvenvesi.fi

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Takaisin listaukseen