Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Ajoneuvoliikenteen keskeytys sekä mahdollinen vesikatko maanantaina 15.8. Uittotiellä

10.8.2022

Ajoneuvoliikenteen keskeytys sekä mahdollinen vesikatko

Nurmijärven Vesi tekee vesijohdon liitostöitä Uittotie 1 uudiskohteeseen. Kaivutyöt alkavat maanantaina 15.8.2022 aamusta n. klo 08.30. Kohteen haastavuuden takia, joudutaan liikenne Uittotiellä katkaisemaan. Varsinainen asennustyö on tarkoitus suorittaa tiistaina 16.8.2022 aamulla 08.30 aloittaen. Ajosilloitamme kaivannon ma-ti väliseksi ilta- ja yöajaksi.

Varsinaisten liitostöiden johdosta, emme näillä näkymin joudu katkaisemaan vedenjakelua. Suosittelemme kuitenkin varmuudeksi varaamaan astioihin talousvettä.

Mahdollinen vesikatko vaikuttaa osoitteissa:

UITTOTIE 3, 4, 5 ja 7

Mikäli joudumme keskeyttämään vedenjakelun, sen palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi on tiedottanut asiakkaitaan häiriötiedotepalvelun kautta sekä kiinteistöihin tullaan jakamaan tiedote. Voitte tilata häiriötiedotteet osoitteesta www.nurmijarvenvesi.fi

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa virka-aikana:

putkimestari
Kimmo Järvinen
040 317 2345

rakennuttajainsinööri
Markku Ala-Kihniä
040 317 4868

Takaisin listaukseen