Ajankohtaista

Katujen kunnossapito, Liikenne

Ajokelit todella haastavia – kunnan koko aurauskalusto töissä

13.1.2021

Maanantaina alkanut runsas lumisade on vaikeuttanut liikennettä Nurmijärvellä. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos vetosi tänään 13.1., että nurmijärveläisetkin välttäisivät mahdollisuuksien mukaan liikennöintiä.  Nurmijärven kunnassa katujen kunnossapidon ja kiinteistöjen ylläpidon  työntekijät ja aliurakoitsijat sekä alueurakoitsija Klaukkalan ja Lepsämän alueella tekevät tällä hetkellä kunnossapitotöitä koko kalustollaan ja kellon ympäri.

Lumisade on kuitenkin ollut niin runsasta, että valitettavasti kunnan vastuulla olevat katualueet ja kevyenliikenteenväylät sekä mm. koulujen ja päiväkotien pihat ovat aurauksen jälkeen nopeasti uudelleen lumiset ja vaikeakulkuiset. Pyrimme auraamaan kaikkia kohteita uudelleen mahdollisimman nopeasti. Pää- ja kokoojakadut ja niihin liittyvät kevyenliikenteenväylät aurataan ensin ja tonttikadut viimeiseksi.

Annattehan toisillenne tilaa tarvittaessa peruutella ja kääntyäkin yllättäen vaikeaksi muuttuneissa keliolosuhteissa. Lisäksi autoon kannattaa varata mukaan lapio ja mahdollisesti hiekoitushiekkapussi, joista voi olla apua auton mahdollisesti juuttuessa kiinni.

Olemme saaneet verkkoasiointipalvelu Solmun kautta paljon palautetta auraukseen liittyen. Katujen kunnossapidon ja kiinteistöjen ylläpidon resurssit on tällä hetkellä sidottu kunnossapitotöihin, joten palautteeseen vastaamisessa voi olla viivettä.

Nurmijärven kunta kiittää kuntalaisia kärsivällisyydestä ja myös siitä keskinäisestä avusta, jota kuntalaiset ovat tarjonneet toisilleen vaikeassa tilanteessa

Takaisin listaukseen