Tervetuloa kotiin Vanha-Klaukkaan!

Luonnonläheinen Vanha-Klaukka rakentuu Isosuon Natura-alueen, Klaukkalan kampuksen sekä monipuolisten palveluiden naapuriin.

Vanha-Klaukka on luonnonläheinen asuinalue, johon nousee koteja noin 2000 uudelle nurmijärveläiselle. Naapuristostasi löytyvät niin Klaukkalan kampusalue, tiedepäiväkoti, jäähalli, tennishalli, urheilukenttä, jalkapallokentät ja -halli kuin myös Isosuon Natura-aluekin ulkoilureitteineen ja pitkospuineen. Unohtamatta Klaukkalan keskustan monipuolisia kaupallisia palveluita, terveysasemaa, kirkkoa, kirjastoa, ratsastustallia, uimarantaa, kuntoportaita ja paljon muuta.

Vanha-Klaukka tarjoaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa juuri omanlaisesi unelmien kodin. Hyvänkokoiset ja kohtuuhintaiset omakotitalotontit jättävät tilaa myös elämälle. Ehkäpä nyt voit toteuttaa unelmasi omasta työhuoneesta tai pihasta?

Vanha-Klaukan alueelta on tulossa myyntiin kaikkiaan yli 100 omakotitalotonttia. Tällä hetkellä myytävänä oleva tontit löytyvät Tonttien hakupalvelusta, ja samaisessa paikassa voit myös hakea, sitä unelmiesi kotitalon tonttia.

Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.