Muuta lähilandelle

Monipuoliset palvelut

Nurmijärvi on Suomen suurin kunta. Me Nurmijärvellä olemme ylpeitä siitä, että meillä on toimiva ja aktiivinen kunta.

Kirkonkylä

Kirkonkylässä on kaikki mitä ihminen tarvitsee hyvään elämään. Ruokakaupat (S-market, K-Supermarket, Lidl, K-kauppa) löytyvät omalta kylältä. Myös torilla voi tehdä ostoksia. Lisäksi Kirkonkylästä löytyvät Tokmanni, Alko, Nurmijärven kirja -kirjakauppa ja Kelloliike ja valokuvaamo sekä Suomen rokkaavin elokuvateatteri Kino Juha. Kuntoilijalle löytyy punttisalia ja keilaajalle halli. Ravintoloissa ja kahviloissa voi sammuttaa nälkänsä ja janonsa. Voit tutustua Nurmijärven kahviloihin ja ravintoloihin Visit Nurmijärven kotisivuilla.

Klaukkala

Klaukkala kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Kaupunkikuvan urbanisoituessa myös palvelutarjonta kehittyy jatkuvasti. Klaukkalan keskustasta löytyvät laadukkaat peruspalvelut kouluista päiväkoteihin, kirjastosta terveyskeskukseen. Klaukkalasta löytyy myös arkielämän kannalta monipuolinen kattaus kaupallisia palveluita ruokakaupoista (Citymarket, S-Market, Lidl) ravintoloihin ja kahviloihin, pankkipalveluista erikoismyymälöihin ja elämyspalveluihin. Voit tutustua Nurmijärven kahviloihin ja ravintoloihin Visit Nurmijärven kotisivuilla.

Rajamäki

Rajamäellä kaikki on lähellä. Mittakaava on kompakti mutta väljä. Keskustassa parin sadan metrin säteellä löytyvät koulut, päivittäistavarakaupat (K-Supermarket, S-Market), julkiset yhteydet niin Helsinkiin kuin Hyvinkäälle, apteekki, uimahalli, kirjasto, liikuntapuisto, kahvilat ja lounaspaikat. Lisäksi asukkaiden arkea entisestään sujuvoittava liikekeskus Lähde avattiin Rajamäen keskustaan Kylänpään alueelle vuonna 2018. Voit tutustua Nurmijärven kahviloihin ja ravintoloihin Visit Nurmijärven kotisivuilla.