Rantapuisto

Tutustu tulevaan naapurustoosi

Arvostatko keskusta-asumista palvelujen äärellä, mutta haluat itse vaikuttaa siihen, millaisessa talossa asut? Miltä kuulostaa oma pieni tupa, ja vaikkapa puulämmitteinen pihasauna?

Kirkonkylän aurinkoisen, keskustan kupeessa sijaitsevan Rantapuiston alueen 12 minitalotonttia soveltuvat rakentajalle, joka arvostaa palveluiden, joukkoliikenteen ja vapaa-ajan viettomahdollisuuksien läheisyyttä, mutta ei tarvitse suurta taloa tai pihaa sen ympärille. Minitalot ovat myös ekologinen valinta ihmisille, jotka liikkuvat mieluusti jalan tai pyörällä.

Harrastusten kirkonkylä

Nurmijärven kirkonkylä on täynnä aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia, onpa intohimosi sitten vaellus, hiihto, luistelu, keilaus, yleisurheilu, frisbeegolf tai keilaus.

Ulkoiluun löytyy useita hienoja vaihtoehtoja. Seitsemän veljeksen 33 kilometrin pituinen vaellusreitti tarjoaa upeita paikkoja vaativallekin vaeltajalle. Vantaanjoen Myllykosken alueelle voi tehdä vaikkapa eväsretken ja Rantapuiston lähellä oleville Parkkimäen poluilla pääsee vaivattomasti lenkkeilemään ja hiihtämään.

Parkkimäen urheilukentällä yleisurheillaan ja pelataan jalkapalloa aktiivisesti, Maaniittu-Ihantola-alueella frisbeegolfataan ja alueelta löytyy koirapuistokin.

Kirkonkylästä löydät tyylikkään keilahallin biljardipöytineen sekä suositun padelhallin. Rajamäen uimahalliin on noin 10 minuutin ajomatka Rantapuistosta.

Palveluita vauvasta vaariin

Kirkonkylältä löytyy mukavasti erilaisia kaupallisia palveluita, kuten ruokakauppoja,Tokmanni, Alko, kirjakauppa, kello- ja valokuvaamoliike, elokuvateatteri sekä ravintoloita ja kahviloita. Kesäisin upean, Aleksis Kiven rippikirkkonakin tunnetun puukirkon kupeessa toimii kesäkahvila. Voit tutustua Nurmijärven kahviloihin ja ravintoloihin Visit Nurmijärven kotisivuilla.

Kirkonkylä on Nurmijärven hallinnollinen keskus kunnanvirastoineen. Lisäksi kirkonkylästä löytyy perusterveydenhuollon monipuolisia palveluja tarjoava hyvinvointialue Keusoten terveysasema. Kirkonkylän pääkirjastossa voi perinteisesti lainata kirjoja, musiikkia ja elokuvia, mutta myös osallistua erilaisiin tapahtumiin ja näyttelyihin.  

Tervetuloa yhteisölliselle Nurmijärvelle!