Rajamäen toimipiste

Ajankohtaista

Lukuvuoden 2021-2022 kirjalista (2. ja 3. sekä 4 vuoden opiskelijoille suunnatuille kursseille eli ryhmille R20AB, R19AB ja R18X) löytyy täältä.

Syksyn 2021 vanhempainilta

Tiistain 7.9.2021 materiaaleja löytyy täältä.

Haku vapaana oleviin paikkoihin

Nurmijärven lukion Rajamäen toimipisteeseen on avattu lisähaku (jatkuva haku), jonka kautta on vielä mahdollisuus hakea opiskelijaksi elokuussa alkavaan koulutukseen. Jatkuvassa haussa hakukriteerinä on 7,00 keskiarvoraja. Hakemukset käsitellään pääsääntöisesti saapumisjärjestyksessä.

Jatkuvan haun lomake löytyy osoitteesta: https://nurmijarvi.inschool.fi/browsecourses sekä lisätietoja lukion rehtorilta (Heidi Handolin-Kiilo, heidi.handolin-kiilo@nurmijarvi.fi, 040 3172437)

 

Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto

jakaa hakemuksesta apurahoja entisille Seitsemän veljeksen koulun (ent. Rajamäen yläaste) ja Nurmijärven lukion Rajamäen toimipisteen (ent. Rajamäen lukio) opiskelijoille. Apurahaa voivat hakea Nurmijärven lukion Rajamäen toimipisteestä (ent. Rajamäen lukio) päättötodistuksen saaneet korkeakoulutasoisissa jatko-opinnoissaan edistyneet, vähintään toisen vuoden opiskelijat. Tukeen ovat oikeutettuja myös sellaiset opiskelijat, jotka ovat saaneet päästötodistuksen Seitsemän veljeksen koulusta (ent. Rajamäen yläaste) ja jatkaneet toisen asteen opintojaan ammatillisessa oppilaitoksessa, mutta eivät kuitenkaan toisessa lukiossa. Hakijat ovat vähintään toisen vuoden opiskelijoita korkeakoulussa.
Etusijalla ovat ne, jotka eivät ole aikaisemmin stipendirahastosta apurahaa saaneet. Mainitse hakemuksessasi, milloin olet opiskellut ent. Rajamäen lukiossa tai ent. Rajamäen yläasteella.
Allekirjoitetussa hakemuksessa tulee mainita hakijan kotiosoite, sähköposti-osoite, puhelinnumero sekä pankkiyhteystiedot.


Hakemukseen on liitettävä: verotustodistus viimeksi toimitetusta verotuksesta, arvio bruttotuloista opintovuoden 1.7.2021-30.6.2022 aikana, oppilaitoksen antama opintosuoritusselvitys, eritelty arvio opintovuoden opiskelukustan-nuksista sekä rahoitussuunnitelma.


Hakemukset liitteineen on toimitettava stipendirahaston hoitokunnalle 27.10.2021 mennessä postitse osoitteella: Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto, Kuntolanpolku 3B, 05200 Rajamäki
tai sähköpostilla eija.anttila@nurmijarvi.fi

Lisätietoja saa puhelimitse 040 317 4173 tai 040 317 2884 sekä sähköpostilla eija.anttila@nurmijarvi.fi
Stipendirahaston hoitokunta