Rajamäen toimipiste

Ajankohtaista

Lukuvuoden 2020-2021 kirjalista löytyy täältä.

                         
Apurahoja jaossa Rajamäen yhteiskoulun stipendirahastosta

Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto jakaa hakemuksesta apurahoja entisille Seitsemän veljeksen koulun (ent. Rajamäen yläaste) ja Nurmijärven lukion Rajamäen toimipisteen (ent. Rajamäen lukio) opiskelijoille.

Apurahaa voivat hakea Nurmijärven lukion Rajamäen toimipisteestä (ent. Rajamäen lukio) päättötodistuksen saaneet korkeakoulutasoisissa jatko-opinnoissaan edistyneet, vähintään toisen vuoden opiskelijat. Tukeen ovat oikeutettuja myös sellaiset opiskelijat, jotka ovat saaneet päästötodistuksen Seitsemän veljeksen koulusta (ent. Rajamäen yläaste) ja jatkaneet toisen asteen opintojaan ammatillisessa oppilaitoksessa, mutta eivät kuitenkaan toisessa lukiossa, ja ovat vähintään toisen vuoden opiskelijoita korkeakoulussa.

Etusijalla ovat ne, jotka eivät ole aikaisemmin stipendirahastosta apurahaa saaneet. Mainitse hakemuksessasi, milloin olet opiskellut ent. Rajamäen lukiossa tai ent. Rajamäen yläasteella.

Allekirjoitetussa hakemuksessa tulee mainita hakijan kotiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä pankkiyhteystiedot.

Hakemukseen on liitettävä: verotustodistus viimeksi toimitetusta verotuksesta, arvio bruttotuloista opintovuoden 1.7.2020-30.6.2021 aikana, oppilaitoksen antama opintosuoritusselvitys, eritelty arvio opintovuoden opiskelukustannuksista sekä rahoitussuunnitelma.

Hakemukset liitteineen on toimitettava stipendirahaston hoitokunnalle 27.10.2020 mennessä postitse osoitteella:

Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto, Kuntolanpolku 3B, 05200 Rajamäki 

tai  sähköpostilla eija.anttila@nurmijarvi.fi

Lisätietoja saa puhelimitse 040 317 4173 tai 040 317 2884 sekä sähköpostilla eija.anttila@nurmijarvi.fi

                               

Tiivistettynä opiskelupaikan vastaanottaminen kesällä 2020:

  • Vastaanota opiskelupaikkasi sähköisesti (mikäli tämä ei onnistu, ole lukion opinto-ohjaajaan yhteydessä)
  • Mikäli et ole käynyt tekemässä kurssivalintoja, käy täyttämässä sähköisellä lomakkeella
  • Mikäli haluat tilata Nurmijärven kunnan tukeman tietokoneen, palauta sopimuslomake 17.6.2020 mennessä
  • Ensimmäisenä opiskelupäivänä to 13.8.2020 ota mukanasi peruskoulun päättötodistus ja maksutosite tietokoneen omavastuusta (mikäli olet tietokoneen tilannut)
  • Tarvittaessa ole rohkeasti yhteyksissä lukion opinto-ohjaajaan, koulusihteeriin tai rehtoriin!

Vapaana oleviin opiskelupaikkoihin avoinna oleva jatkuva haku

Voit tiedustella lukiomme vapaana olevista opiskelupaikoista ja hakumenettelystä lukion rehtorilta (Heidi Handolin-Kiilo, 040 3172437, heidi.handolin-kiilo@nurmijarvi.fi) 3.8.2020 alkaen. Hakulomakkeen voi käydä täyttämässä myös kesän aikana etukäteen alla olevasta linkistä aukeavalla lomakkeella. Mikäli haet opiskelupaikan vaihtoa toisesta toisen asteen oppilaitoksesta jatkuvan haun kautta, voit käyttää samaa lomaketta.

Jatkuvan haun hakemuksia käsitellään seuraavan kerran 3.8.2020 alkaen.

Jatkuvan haun lomake: https://nurmijarvi.inschool.fi/browsecourses