Rajamäen yhteiskoulun stipendirahaston apurahahaku

Apurahahaku on avoinna 27.10.2021 asti. Apurahaa voivat hakea Nurmijärven lukion Rajamäen toimipisteestä (ent. Rajamäen lukio) päättötodistuksen saaneet korkeakoulutasoisissa jatko-opinnoissaan edistyneet, vähintään toisen vuoden opiskelijat. Lisätietoja stipendirahaston hoitokunnalta.

Jatkuva haku

Hakulomakkeen voi täyttää sähköisesti. Hakemukset käsitellään toimipistekohtaisesti pääsääntöisesti saapumisjärjestyksessä. Yhteishaun jälkeisestä jatkuvasta hausta ja mahdollisesti vapaana olevista paikoista voi tiedustella lukion rehtorilta ( 040 3172437, heidi.handolin-kiilo@nurmijarvi.fi).

Lukion kanslia avoinna lähi- ja etäpalveluna

Lukion koulusihteerin tavoittaa Kirkonkylän toimipisteestä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin sekä Rajamäen toimipisteestä tiistaisin ja torstaisin. Koulusihteerin tavoittaa myös wilma-viestillä, sähköpostitse jaana.virkki@nurmijarvi.fi tai puhelimitse 040 317 2472. Voit myös sopia erillisen lähitapaamisajan lukion kansliaan olemalla koulusihteeriin yhteyksissä etukäteen. Kanslian aukioloajoissa on muutoksian lukuvuoden ensimmäisinä päivinä.