Tutustu tulevaan naapurustoosi!

Heinojaan rakentuu omaperäinen, vetovoimainen ja taajamakuvallisesti korkeatasoinen asuinalue, jonka hyvänkokoiset ja kohtuuhintaiset omakotitalotontit jättävät tilaa myös elämälle.

Heinojan asuinalue sijaitsee Kirkonkylän keskustan ja sen palveluiden läheisyydessä. Alueen rakentamistapaohjeen tavoitteen mukaisesti alueesta on syntymässä omaperäinen, vetovoimainen ja taajamakuvallisesti korkeatasoinen asuinalue. Heinoja sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Kirkonkylän keskustasta.

Pariskunta seisoo hymyillen omakotitalon terassilla.

Arkkitehtuuriltaan Heinojasta rakentuu selkeä ja rauhallinen. Talojen julkisivut ovat vaalean, harmaan, punaruskean tai okran värisiä. Tehostevärien käyttö on sallittu vähäisinä määrinä. Alueen rakentamisessa huomioidaan luontoarvot.

Oho! Tämä video ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi videon, käy hyväksymässä markkinointievästeet.

Hyvänkokoiset ja kohtuuhintaiset omakotitontit jättävät tilaa myös elämälle. Ehkäpä nyt voit toteuttaa unelmasi omasta työhuoneesta tai pihasta?


Kysyimme kuntalaisiltamme, miksi he suosittelisivat Kirkonkylää asuinpaikkana:

”Vuoden Nurmijärvellä asuneena minut on yllättänyt erittäin positiivisesti alueen yhteisöllisyys ja halu auttaa toista. Jos joku kysyy neuvoa esim. johonkin asumiseen liittyvään ongelmaan / tarvitsee jotakin palvelua, vastauksia tulee heti. Kauppoja on riittävästi ja palvelut tuntuvat toimivan.” – Tuija P.

”Kysyin asiaa lapsiltani, jotka vastasivat näin: ” Nurmijärvellä on turvallista asua!” -Kaisa A.

”Sama vetovoima toimii edelleen, joka on minun vanhemmat tänne tuonut. Täällä on turvallista asua ja kasvattaa lapset. Hyvät päiväkodit ja koulut sekä tarvittavat palvelut kuten terveyskeskus, josta saa oikeasti aikoja. Ihania ihmisiä!” -Jenni V.