Rantapuisto

Miten haen tonttia?

Kirkonkylän Rantapuiston alueella on tällä hetkellä haussa muutamia tontteja Jatkuvan haun menetelmällä. Jatkuvan haun tontit luovutetaan hakijoille hakemusten saapumisjärjestyksessä.
Jatkuvassa haussa olevia tontteja voi hakea milloin vain, haettavissa olevat ja vapaat tontit löydät Tonttien hakupalvelusta

Jatkuvassa haussa haettavat tontit

Jatkuvan haun omakotitontteja on haettavana ympäri vuoden. Joukossa voi myös olla yksittäisiä hajatontteja eri alueilta. Jatkuvan haun tontit luovutetaan hakijoille hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Tonttien hakupalvelu päivittyy mahdollisten peruutustonttien osalta joka kuun ensimmäisenä maanantaina klo 9.00 jolloin julkaistaan nähtäväksi mahdolliset edellisen kuukauden aikana peruutetut tontit.
Näiden tonttien haku alkaa kuun toisena maanantaina, eli viikon kuluttua siitä, kun mahdolliset peruutustontit on julkaistu nähtäväksi.
Mikäli hakuajan alkamisajankohta osuu arkipyhään, siirtyy hakuajan alkamisajankohta seuraavaan arkipäivään. Poikkeuksena elokuu sekä tammikuu, jolloin peruutustontteja ei julkaista, vaan julkaisu siirtyy seuraavan kuun alkuun.

Nainen istuu pöydän äärellä ja kirjoittaa kannettavalla tietokoneella.

Yleistä tietoa omakotitonttien hakijoille

Tontteja haetaan sähköisessä Tonttien hakupalvelussa, jossa näkyy ajantasainen tilanne vapaista ja haettavissa olevista tonteista.

Tontin hakija voi päättää haluaako vuokrata tontin vai ostaa omaksi.

Sama hakija / talous / yritys voi jättää vain yhden hakemuksen.

Mikäli haluaa hakea useampaa tonttia, niitä tulee hakea yhdellä hakemuksella, jolloin ne tulee järjestää haluttuun mieluisuusjärjestykseen. Tontteja luovutetaan vain yksi per hakija/ talous/ yritys.

Virheelliset, puutteelliset ja samasta taloudesta jätetyt tuplahakemukset hylätään.

Huomioithan myös, että uuteen hakuun ei voi osallistua, mikäli hakija ei ole täyttänyt kunnalta aiemmassa haussa saadun kohteen rakentamisvelvollisuutta.

Kaavamääräyksellä AO1 merkitylle tontille saa rakentaa yhden omakotitalon ja AO2 merkityille tonteille saa rakentaa enintään kaksi asuntoisen paritalon. Näitä tontteja haettaessa tulee hakemukseen täyttää kaikkien hakijoiden tiedot.