Palvelut

Kulutus-Web

Kuluttajat pääsevät palveluun vesilaitoksen www-sivulla olevan linkin kautta. Kirjautuminen ohjelmaan tapahtuu kirjoittamalla kulutuspisteen numeron ja vesimittarin numeron niille varattuihin kenttiin. Nämä numerot löytyvät vesimittarin luentakortista tai Nurmijärven Veden vesilaskusta.

Edgen selaimella on havaittu ongelmia kirjautumisen kanssa. Jos ette pääse kirjautumaan Kulutus-Webiin, niin kokeilkaa esim. Chromen selainta.

Mittarinlukemien syöttö

Syötä  PÄIVÄMÄÄRÄ ja UUSI LUKEMA sekä paina sen jälkeen LÄHETÄ ILMOITUS. Mittarilukemaa tallentaessanne voitte saada virheilmoituksen, jos ilmoitus poikkeaa huomattavasti vuosikulutusarviostanne. Tällöin suosittelemme yhteydenottoa Nurmijärven Veden asiakaspalveluun kulutusarvionne tarkistamiseksi.

Vedenkäytön kulutusraportti 

Voitte katsoa vedenkäyttönne kulutusraporttia viiden viimeisen vuoden ajalta. Raportista ilmenee kulutettu vesimäärä ja kulutetun veden kustannukset. Kuluvan vuoden osalta raportti tulee aina viimeisimmän laskutusjakson mukaisesti.

Vedenkäytön kulutusennuste 

Voitte katsoa kuluvan vuoden vedenkäyttönne kulutusennusteen, josta ilmenee sekä veden että jäteveden käyttö-ja perusmaksut eriteltyinä.