Monikon Aulagalleria

Monikon ensimmäisen kerroksen aulan käytävällä järjestetään vaihtuvia taidenäyttelyitä. Näyttelyihin voi tutustua Monikon aukioloaikoina.

taidekerhojen Vastakohtia näyttely toukokuussa 2019
Nuorisopalveluiden taidekerhojen Vastakohtia näyttely toukokuussa 2019

Monikon aulagalleria tarjoaa sekä ammatti- että harrastajataiteilijoille mahdollisuuden tuoda töitään esille. Näyttelyajankohdat ovat noin kuukauden mittaisia.

Ajankohtaista

Impressions by Jukka Alava (6.5. – 30.5.)

Jukka Alava on eläkkeellä oleva Jyväskylän yliopiston emeritus johtaja/ professori. Työssään hän on laajasti perehtynyt audiovisuaalisen tuotannon mahdollisuuksiin videotuotantoon ohjaajana, kuvauksen määrittelijänä ja sisällöntuottajana; hän on toteuttanut yli 200 englanninkielistä videoluentoa kansainväliseen johtamisen maisteriohjelmaan.  Hän on harrastanut pastellimaalausta n. 6 vuotta Helsingin ja Espoon työväenopistojen eri kursseilla ja eri taiteilijoiden ohjauksessa.

Työssään ja harrastuksissa värit, kuva, sen käsittely ja kompositio ovat aina olleet hänelle tärkeitä. Maalauksia ovat innostaneet luonnon monipuolisuus ja värit, sekä lukuisat matkat Kiinaan ja Etelä-Afrikkaan. IMPRESSIONS- näyttelyssä korostuvat kuvakompositio, värien käyttö ja myös kansanperinteestä kumpuavat mystiset elementit.

Kaikki työt ovat pastellimaalauksia. Niistä osa on tehty paperille ja osa pohjustetulle levylle. Hän tekee myös tilaustöitä ja muotokuvamaalauksia.


Avoinna Monikon aukioloaikoina

Ma-to klo 11-18 (muutokset mahdollisia)


Vapaita näyttelyaikoja voi tiedustella Monikon palvelupäälliköltä.

Yhteystiedot:
Siv Jansson, 040 317 2090, siv.jansson@nurmijarvi.fi