Ajankohtaista

Kaikki

Ylijäämäruoka ilmaiseksi ResQ-palvelun kautta viikolla 47

18.11.2019

Nurmijärven kunnan Aleksia ruokapalvelut on mukana Euroopan jätteen vähentämisviikolla 16.-24.11.2019. Aleksian ravintoloissa on ollut ResQ Club -palvelu käytössä elokuusta 2019 lähtien. Toiminta aloitettiin Rajamäen Seitsemän veljeksen koululta ja sen käyttö on laajentunut Kirkonkylän Toreeninhoviin, Klaukkalan koululle sekä Nurmijärven yhteiskoululle ja Mäntysalon koululle.

”Jätteen vähentämisviikolla haluamme tempaista asian puolesta ja tarjoamme tämän viikon ajan ruoan ilmaiseksi ResQ Club -palvelun kautta”, ruokapalvelupäällikkö Riitta Mikkola Aleksia ruokapalveluista kertoo.

”Pyrimme aina mitoittamaan ruoan niin, että sitä on oikea määrä ruokailijoita kohden joka päivä. Tämä on kuitenkin käytännössä mahdotonta toteuttaa joka päivä niin, että ruokaa ei jäisi yli. Siksi haluammekin tarjota ruoan kuntalaisille ostettavaksi helpolla tavalla ja minimihinnalla”, Riitta jatkaa. ”Ja koska ylijäämäruoka on nimensä mukaisesti ravintoloilta yli jäänyttä ruokaa, emme voi taata, että kaikille halukkaille ruokaa joka päivä kaikissa paikoissa löytyy.”

Sovellus on ilmainen ja sen tarjoaa ResQ Club –palvelu. Palvelun kautta on mahdollisuus ostaa myös muiden toimijoiden ruokaa. Palvelu toimii laajasti Suomessa ja on saanut huomiota myös kansainvälisessä mediassa. Ostamalla edullista ruokaa säästät sekä rahaa että kokkaamiseen kulunutta aikaa.

Sovelluksen käyttäminen on hyvin helppoa:

  • Näet paikkakunnittain tarjolla olevat annokset
  • Valitse vain itsellesi sopiva
  • Maksa haluamasi tuote helposti maksukortilla, PayPalilla tai verkkopankilla ostetuilla ResQ-krediiteillä

Voit ostaa kerralla myös useamman annoksen samasta paikasta. Annokset voit noutaa sovittuna aikana.

Suomessa ruokahävikkiä syntyy 450 miljoonaa kiloa vuodessa. Ruokahävikin määrän kasvu on maailmanlaajuinen ympäristöongelma ja Nurmijärven kunnan Aleksia ruokapalvelut haluaa näin osaltaan olla vähentämässä sitä.

Tee ekoteko, osta hävikkiruokaa ja pelastat maailmaa yksi ateria kerrallaan!

Lisätietoja ResQ Club-ohjelmasta saat: https://www.resq-club.com/fi/

Takaisin listaukseen