Ajankohtaista

Vesihuolto

Vesijohtovuoto Viertolantiellä 26.3.2020

26.3.2020

Päivitys 26.3. klo 12.45

Vuoto on saatu korjattua. Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Lisätietoa:
Nurmijärven Veden vikapalvelu 24/7
p. (09) 879 7112

 

Päivitys 26.3. klo 9.25

Vuotokohta on saatu suljettua. Tällä hetkellä ilman vedenjakelua on Viertolantie 29 kiinteistö. Vuotokohdan kaivu- ja korjaustyöt alkavat välittömästi ja vedenjakelu pyritään palauttamaan tämän työpäivän aikana.

Asukkaat voivat hakea vettä omilla ämpäreillään Viertonotkon risteyksessä olevasta palovesiasemasta, jota Nurmijärven Vesi parhaillaan laittaa käyttökuntoon. Huomioikaa koronaviruksen leviämisen hillitsemisen takia hygieniaohjeet ja turvaetäisyydet toisiin ihmisiin ja Nurmijärven Veden työntekijöihin.

Ilman vedenjakelua olevia asiakkaita on tiedotettu häiriötiedotepalvelun kautta. Suosittelemme tilaamaan maksuttoman vesihuollon häiriötiedotteen www.nurmijarvenvesi.fi

Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa.

 

Tiedotus 26.3. klo 9.00

Vesijohto on rikkoontunut Viertolantiellä. Nurmijärven Vesi on paikallistanut vuotokohdan ja sen eristäminen on käynnissä. Tällä hetkellä heikkoja vedenpaineita on havaittavissa laajemmallakin alueella Klaukkalassa. Nurmijärven Vesi tiedottaa korjaustöiden ajaksi ilman vedenjakelua jäävät kiinteistöt, kun vuotokohta on eristetty.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Suosittelemme tilaamaan maksuttoman vesihuollon häiriötiedotteen www.nurmijarvenvesi.fi

Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa vedenjakelussa.

Lisätietoa:
Nurmijärven Veden vikapalvelu 24/7
p. (09) 879 7112

Takaisin listaukseen