Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Vedenjakelun keskeytys ke 13.5. Oivantien ja Männikkötien kiinteistöillä – vedenjakelussa ongelmia koko Lintumetsän ja Lepsämän alueella

13.5.2020

Päivitys 13.5.2020, klo 11.40

Vedenjakelu on palautunut Lintumetsän ja Lepsämän alueella. Vielä saattaa pieniä paineenvaihteluita esiintyä ja vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Suosittelemme tilaamaan vesihuollon häiriötiedotteen. Valitettavasti tänään häiriötiedoteviestit olivat tulleet asukkaille useampaan kertaan. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa.

 

Päivitys 13.5.2020, klo 9.45

Alkuperäisen tiedon mukaan vedenjakelun keskeytyksen piirissä olisi pitänyt olla noin 20 kiinteistöä, mutta tällä hetkellä vedenpaineen kanssa on ongelmia koko Lintumetsän ja Lepsämän alueella. Nurmijärven Vesi selvittää parhaillaan alueella mahdollisesti suljettuna olevia venttiileitä, jotka selittäisivat tilannetta. Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa.

Lisätietoja:

Nurmijärven Veden vikapalvelu (09) 879 7112

 

Alkuperäinen tiedotus 11.5.2020 klo 12.50

Nurmijärven Veden saneeraustyömaalla tehdään vesijohdon liitostöitä. Liitostöiden johdosta joudumme keskeyttämään vedenjakelun keskiviikkona 13.5.2020 klo 08.00-16.00 väliseksi ajaksi osalla Männikkötien ja Oivantien kiinteistöjä. Alueen muilla kiinteistöillä saattaa esiintyä paineenvaihteluita ja vedessä saattaa olla myös sakkaa tai ilmaa, mutta vedenjakelu toimii normaalisti liitostyön ajan. Kiinteistöjä, joiden vedenjakelu keskeytyy liitostyön ajaksi, on tiedotettu erikseen postilaatikoihin jaettavilla tiedotteilla.

Vedenjakelu voidaan aloittaa ilmoitettua aikaisemmin. Suosittelemme varattavaksi katkoksen ajaksi talousvettä.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Suosittelemme tilaamaan vesihuollon häiriötiedotteen. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja:

Nurmijärven Veden vikapalvelu (09) 879 7112

Takaisin listaukseen