Ajankohtaista

Kaikki

Veden klooraus alkaa purra – vesijohtoveden keittokehotusta jatketaan vielä Nurmijärven Kirkonkylässä

18.9.2012

Keittokehotuksen purkamiseen tarvitaan useampi puhdas näytetulos. Maanantaina otetuissa näytteissä ei ollut huomautettavaa. Näytteiden ottoa jatketaan edelleen.

Vesi on keittämisen jälkeen myös jäähdyttyään käyttökelpoista. Keitetyssä vedessä voi aistia lievää kloorin aiheuttamaa jälkimakua. Veden keittotarpeen arvioidaan kestävän kuluvan viikon ajan.
 
Kirkonkyläläiset voivat halutessaan noutaa talousvettä omiin astioihin Keskustie 7:stä, elokuvateatteri Kino-Juhan pihalle viedystä vesisäiliöstä. Vesisäiliö on paikalla häiriötilanteen ajan päivittäin klo 12-19.
 
Vesilaitos jatkaa verkoston huuhtelua ja kloorausta. Myös Nukarin, Karhunkorven sekä Raalantien viereisillä alueilla vesi on kloorattua, koska klooria syötetään Teilinummen vedenottamolta. Vedenottamo pumppaa veden Kirkonkylän lisäksi em. alueille. Nukarilla ja Karhunkorvessa sekä Raalantien viereisillä alueilla vettä ei tarvitse keittää.
 
Tilanteesta tiedotetaan päivittäin kunnan kotisivuilla www.nurmijarvi.fi. Seuraavan kerran asiasta tiedotetaan keskiviikkona 19.9.2012 noin 14.00.
 
Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa ja vaivaa alueen asukkaille.
 
Aluekartta:

https://www.nurmijarvi.fi/kuntatieto_ja_paatoksenteko/ilmoitustaulu/vedenkeittokehoitusalue

(Tiedote julkaistu tiistaina 18.9.2012 klo 14:10)

 

Aikaisemmat tiedotteet:

Tiedote maanantaina 17.9.2012

Tiedote sunnuntaina 16.9.2012

Tiedote lauantaina 15.9.2012

Tiedote perjantaina 14.9.2012

Takaisin listaukseen