Museokauppa ja kahvikioski

Museokauppa sijaitsee 1940-luvulla rakennetussa Kekkuri-nimisessä rakennuksessa, Aleksis Kiven kodin pihapiirissä. Kaupan yhteydessä on kesäisin ja tapahtumapäivinä kahvikioski, jossa voit museovierailun yhteydessä tai muutoin poiketessasi istahtaa nauttimaan kupin kahvia, teetä tai kaakaota jäätelön tai karamellien kera. Kahvittelun lomassa voit lueskella kahvikioskissa selailtavana olevia Aleksis Kiven teoksia.

Kekkuri

Museokaupassa myydään muun muassa makeisia, kortteja, kirjoja sekä Aleksis Kivi -aiheisia ja Nurmijärvellä valmistettuja tuotteita. Kaupan valikoimista löydät niin mökkituliaiset kuin lahjat kesän juhliinkin.

Museokauppa

Museokauppa ja kahvikioski ovat avoinna Aleksis Kiven kodin aukioloaikoina sekä sopimuksen mukaan. Kauppaan ja kahvikioskiin ei ole pääsymaksua. Aleksis Kiven kodin pihapiirissä ja kahvikioskissa toimii Nurmijärven kunnan ilmainen ja kaikille avoin Nurnetti WiFi.

Kahvisali

 

Kokoustila

Kekkurin museokaupan ja kahvikioskin yhteydessä sijaitsee 10 hengen kokoustila, joka on varattavissa yksityistilaisuuksiin. Tiloissa ei ole AV-tekniikkaa, mutta oman kannettavan videotykin kuvan saa näkymään seinällä. Muista tarvittavista järjestelyistä neuvotellaan erikseen tilavarausta tehtäessä. Kokoustarjoiluina suosittuja ovat olleet erityisesti paikalliset palojokiset leivonnaiset kahvin kera. Tarjoilut valmistetaan yksilöidysti kutakin ryhmää varten, joten kaikki erityisruokavaliot on mahdollista huomioida etukäteen tilattaessa.

Kokousasiakkaita pyydetään huomioimaan, että museon aukioloaikoina museokaupan tiloihin on pääsy myös muilla asiakkailla. Museokaupan myymälä- ja kokoustilojen välillä ei ole äänieristysmahdollisuutta. Yksityisyyttä vaativat kokoukset pyrimme ohjaamaan aukioloaikojen ulkopuolelle, jolloin tiloihin pääsy on rajattu vain kokoukseen osallistuville.  

Tilavarausten puh. 040 317 4148

Kekkurin kokoustila

                  

Yhteystiedot 

Palojoentie 271, 01940 Palojoki

puh. 040 317 4148

Museon aukioloaikoina myös
040 317 4147

Nurmijärven museon Facebook   Nurmijärven museon Instagram   Nurmijärven museon Whatsapp 040 317 4148

Avoinna 2019

1.6.–31.8.
ti–su klo 11–18
Suljettu juhannuksena 21.–24.6.

Aleksis Kiven päivänä
to 10.10. klo 10–17

On Joulu-ilta -näyttelyn aikana.

Muina aikoina tilauksesta,
p. 040 317 4148

Museokorttia voi ostaa Kekkurin museokaupasta.

Kekkurin museokaupassa toimii kunnan avoin WiFi verkko.