Lasten ohjatut liikuntaryhmät                             

Toimintakausien ajat: syyskausi 3.9.-11.12.2018 ja kevätkausi 7.1.-18.4.2019

Lasten ryhmiin ilmoittautuminen 

Lasten ryhmiin ilmoittautuminen alkaa 13.8. klo 9.00. Lasten liikuntaryhmiin ilmoittautuminen kattaa automaattisesti koko toimintakauden eli syys- ja kevätkauden.  Ryhmiin otetaan 17 lasta/ryhmä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautumislinkistä avautuu näkymä, jossa on lueteltu lasten liikuntaryhmät ja vapaana olevat paikat sekä varapaikat. Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen näytölle ilmestyy tieto, jossa kerrotaan ilmoittautumisen onnistumisesta joko varsinaiselle paikalle tai varapaikalle.

Erillistä vahvistusta ilmoittautumisen onnistumisesta ohjelma ei lähetä sähköpostiin. Voit ilmoittaa lapsesi myös varapaikoille, joita täytämme ilmoittautumisjärjestyksessä paikkojen vapauduttua.

Tiedotus

Lähetämme ryhmittäin kaikille paikan saaneille infokirjeen sähköpostitse ennen ryhmän ensimmäistä kertaa. Ryhmän toimintaan liittyvistä asioista sekä mahdollisista salivuorojen peruutuksista tiedotamme sähköpostitse ja ohjaajien kautta.

Laskutus

Lasten liikuntaryhmien kausimaksu on 60 €/kausi. Lasku lähetetään asiakkaalle postitse molemmista kausista erikseen. 

Paikan peruminen

Mikäli haluatte ilmoittautumisen jälkeen peruuttaa lapsellenne varatun paikan, se tulee tehdä kirjallisesti  sähköpostilla syyskuun loppuun mennessä liikuntapalveluihin Mika Vännille. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)nurmijarvi.fi. 

 Liikuntasirkus (5-6 v.)

Liikuntasirkus toiminnan tavoitteena on kehittää lapsen kehonhallintaa, motorisia perustaitoja sekä sosiaalisia taitoja liikuntatilanteissa. Näitä taitoja harjoitetaan hyödyntämällä omaa kehoa välineenä, temppu- ja tasapainoratoja, liikuntaleikkejä sekä erilaisia liikuntavälineitä.

Telinejumppakerho (7- 9 v ja 10-12v) 

Telinejumpassa harjoitellaan telinevoimistelun perustaitoja. Jumppa kehittää lapsen perusliikuntataitojen lisäksi tasapainoa, kehon hallintaa, voimaa ja liikkuvuutta.

Sporttikerho (7-9 v)

Eri lajeihin tutustumista ja perusliikuntaa uusia taitoja opetellen.  

Liikuntamaa

Maksuton ja avoin perheliikuntapalvelu, johon ei tarvitse ilmoittautua. Lisätietoja toiminnasta.

 

Lasten ja nuorten ohjatut liikuntaryhmät

Liikuntasirkus 5-6 v

 Aika

Ke klo 18.00-18.45

 Isoniitun koulu

 

 

Telinejumppa 7-9 v

 

Ma klo 16.00-16.45

 Rajakaaren liikuntasali 

Ke klo 17.15-18.00

 Isoniitun koulu

   

Telinejumppa 10-12 v

 

Ma klo 16.45-17.30

 Rajakaaren liikuntasali 

   

Sporttikerho 7-10 v

 

Ti klo 16.00-16.45

 Kivenpuiston koulu

Ke klo 16.00-16.45

 Isoniitun koulu