Usein kysyttyä

Lainasin dvd-elokuvia ja cd-levyjä Klaukkalan kirjastosta, voinko palauttaa ne Rajamäen kirjastoon?

Kyllä, voit palauttaa mistä tahansa Nurmijärven kirjastoista lainatun aineiston mihin tahansa Nurmijärven kirjastoon (Klaukkalan kirjasto, Kirkonkylän pääkirjasto, Rajamäen kirjasto, kirjastoauto Oiva). Voit myös palauttaa mistä tahansa Ratamo-kirjastosta (Nurmijärvi, Riihimäki, Hyvinkää, Hausjärvi, Loppi) lainatun aineiston mihin tahansa Ratamo-kirjastoon.

Apua, kirjastokortti varastettiin lompakon mukana!

Ilmoita kortin katoaminen kirjastoon mahdollisimman pian, jotta voimme estää sen luvattoman käytön. Nurmijärven kirjastojen yhteystiedot löydät Aukioloajat ja yhteystiedot -sivulta. Asiakas on vastuussa kortilla lainatuista kirjoista ilmoitukseen saakka.

Voi itku, koira söi kirjan!

Soita kirjastoon ja kysy tarkempia ohjeita niin neuvottelemme yhdessä miten kirja korvataan (uusi kirja tilallle, lasku ym).

Olen jo uusinut kirjan 5 kertaa ja tarvitsen sen tenttiin?

Jos kirjasta ei ole varauksia (voit tarkistaa tilanteen Ratamo-verkkokirjastosta), ota kirja mukaasi niin voit lainata sen uudelleen kirjastossa.

Lainat ovat ihan hirveästi myöhässä ja uhkailette jo perintätoimistolla. Mitä teen kun rahatkin on jo loppu?

Ota yhteyttä kirjastoon niin neuvotellaan miten päästään tilanteessa eteenpäin. Koskaan ei ole liian myöhäistä soittaa kirjastoon myöhästyneiden lainojen takia!

Osoitteenmuutos?

Osoitteenmuutoksen voi tehdä Ratamo-verkkokirjaston kautta omissa tiedoissaan, kotisivun palautelomakkeen kautta tai kirjastossa. Kirjasto ei saa tietoa muuttuneesta osoitteesta maistraattiin jätetystä ilmoituksesta.