Pääkirjasto

Tervetuloa kirjaston käyttäjäksi!

Uuden kirjastokortin saat kaikista Hausjärven, Hyvinkään, Nurmijärven ja Riihimäen kirjastosta. Ensimmäinen kortti on maksuton, mutta seuraavista korteista peritään kunkin kirjaston käyttösääntöjen mukaiset maksut.

Uutena lainaajana ota mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus, korttia varten on myös ilmoitettava Suomessa sijaitseva postiosoite. Alle 15-vuotias tarvitsee lisäksi huoltajan takauksen.

Yhteisön kirjastokortin saaminen edellyttää vastuuhenkilön nimeämistä. 

Voit tulostaa kirjastokorttihakemuksen tästä:

Kirjastokorttihakemus 

Lomake on pdf -muodossa, avaamiseen tarvitset Acrobat Reader -ohjelman. Acrobat Readerin voit ladata ilmaiseksi esim. Adoben kotisivuilta, jos koneellasi ei ole tätä ohjelmaa.

Tutustu myös Ratamo-kirjastojen yhteisiin käyttösääntöihin!  

 

Library in English

Print your card application and library information here:

Library card application 

Welcome to Nurmijärvi Libraries 

Ratamo-kirjastot

RATAMO-kirjastojen asiakkaana voit lainata samalla kortilla Hausjärven, Hyvinkään, Nurmijärven ja Riihimäen kirjastoista. 

Jokaisella lainaajalla on oltava kirjastokortti. Kortti on esitettävä aina aineistoa lainatessa ja tarvittaessa muulloinkin kirjaston palveluja käytettäessä. 

Ilmoita osoitteen ja nimen muutokset sekä kortin katoaminen heti kirjastoon, jotta et olisi vastuussa kortin mahdollisesta väärinkäytöstä katoamisen jälkeen.