Löydä unelmiesi koti Vanha-Klaukasta

Rakenna unelmiesi koti

Olisiko nyt aika toteuttaa unelma omasta pihasta tai työhuoneesta? Haluaisitko, että pääsisit kotiovelta minuuteissa lenkkipolulle, hiihtoladulle, päiväkotiin ja kauppoihin? Vanha-Klaukassa voit toteuttaa juuri omanlaisesi unelmien kodin puutarhamaisessa ympäristössä!

Omakotitalosi tontille mahtuu mahtuu elämää, puutarhakahvittelua ja pihapelejä. Tonttien luovutushinta on 105-115 e/m2, joten rahaa jää hieman parempaankin grilliin tai polkupyörään. Rakennusoikeudet takaavat myös kaivattua väljyyttä asumiseen ja mahdollisuuden toteuttaa se erillinen harrastushuone. Alueen kaava on suunniteltu siten, että talojen sisään saadaan helposti luonnonvaloa.

Tonttihaku 2022

Vanha-Klaukan asuinalueelle on tulossa useita omakotitontteja, jotka rakentuvat vaiheittain. Vanha-Klaukan ensimmäisten tonttien haku toteutettiin keväällä 2021 kunnan tonttien hakupalvelussa.

Toisen vaiheen tonttihaussa on myynnissä yhteensä 94 omakotitalotonttia, joiden haku toteutetaan porrastetusti. Ensimmäinen haku oli maaliskuussa 2022. Tonttien tullessa myyntiin niitä haetaan kunnan kotisivuilla olevan sähköisen Tonttien hakupalvelun kautta. Uusien kiinteähintaisten omakotitonttien hakumuotona käytetään arvontamenettelyä, jossa sähköinen järjestelmä arpoo arvontaerässä olevien tonttien saajat. Hakijat asettavat hakemuksessaan tontit mieluisuusjärjestykseen, jonka järjestelmä huomioi suorittaessaan arvonnan.

Vuoden 2022 toinen tonttihaku päättyi 14.10.2022. Seuraava tonttierä alueelta on tulossa hakuun keväällä 2023.