Löydä unelmiesi koti Vanha-Klaukasta

Rakenna unelmiesi koti

Infograafi: Tontit 872-1211 m2, rakennusoikeus 262-303 k-m2, hinta 95 €/m2

Olisiko nyt aika toteuttaa unelma omasta pihasta tai työhuoneesta? Haluaisitko, että pääsisit kotiovelta minuuteissa lenkkipolulle, hiihtoladulle, päiväkotiin ja kauppoihin? Vanha-Klaukassa voit toteuttaa juuri omanlaisesi unelmien kodin puutarhamaisessa ympäristössä!

Omakotitalosi tontille mahtuu mahtuu elämää, puutarhakahvittelua ja pihapelejä. Tonttien luovutushinta on 95 e/m2, joten rahaa jää hieman parempaankin grilliin tai polkupyörään. Rakennusoikeudet takaavat myös kaivattua väljyyttä asumiseen ja mahdollisuuden toteuttaa se erillinen harrastushuone. Alueen kaava on suunniteltu siten, että talojen sisään saadaan helposti luonnonvaloa.

Tonttihaku huhtikuussa 2021

Vanha-Klaukan asuinalueelle on tulossa useita omakotitontteja, jotka rakentuvat kolmessa eri vaiheessa. Vanha-Klaukan ensimmäisten tonttien haku alkaa 19.4.2021 klo 8 ja päättyy 2.5. klo 20 kunnan tonttien hakupalvelussa. Nurmijärven kunta luovuttaa Vanha-Klaukan asuinalueelta 19 omakotitonttia. Luovutettavat omakotitontit asetetaan arvontamenettelyyn, jossa kullekin tontin hakijalle arvotaan luovutettava tontti.

Havainnekuvassa yhdistetty ilmakuva, asemakaavakartta ja 3d mallitalot. Kuvassa merkitty myyntiin tulevat tontit.
Huhtikuussa 2021 hakuun tulevat tontit on merkitty vihreällä.

Aineistot

Asemakaava
Rakentamistapaohje
Rakennettavuusselvitys
Rakennettavuuskartta
Pohjavesivaikutusten arviointi
Vanha-Klaukan 1. vaiheen omakotitontit, kartta
Vanha-Klaukan 1. vaiheen tonttihinnoittelu