Työn ja yrittäjyyden Nurmijärvi

Konttori - yrittäjien työtila ja kohtaamispaikka

Huom! Varauksia voi tehdä 31.12.2022 asti, Konttorin toiminta päättyy vuoden vaihteessa.

Klaukkalassa sijaitseva Konttori on rakennettu kunnan ja yrittäjäyhdistysten yhteistyönä vastaamaan yrittäjiltä tulleeseen toimistohotelli – tyyppiseen tarpeeseen. Konttori on tarkoitettu sinulle, jos tarvitset lyhyt- tai pidempiaikaista työpistettä työskentelyyn, neuvottelutilaa asiakastapaamisiin tai kokoustilaa. Työpisteen voit varata lyhytaikaiseen esim. yhden päivän tarpeeseen tai muutamaksi kuukaudeksi. Neuvottelu- sekä kokoustilat on tarkoitettu lyhytaikaisiin, muutaman tunnin tarpeisiin.

Tilassa oleva hyvin varustettu keittiö on kaikkien käytössä. Keittiöstä löytyy mm. jääkaappi, mikro, uuni, kahvin- ja vedenkeitin. Lisäksi keittiöstä löytyy astiasto runsaammallekin porukalle.

Konttorin tiloista löytyy myös saunatilat, joiden käytöstä sekä hinnoittelusta sovitaan erikseen.

Konttori tarjoaa luontaisen verkostoitumismahdollisuuden tiloissa työskentelevien muiden yrittäjien kanssa. Konttori sijaitsee osoitteessa Kuonomäentie 2, 3 krs.

Konttorin tiloissa kokoontuu Nurmijärven elinvoimaisuutta tukeva yrittäjäyhdistysten sekä kunnan perustama Nea ry sekä yritysneuvontapalveluja tuottava Keuke Oy.

Konttorin vuokranantajana toimii Nurmijärven kunta ja yhteyshenkilönä Pekka Vuorenranta elinkeinopalveluista. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset lisätietoja: pekka.vuorenranta (at) nurmijarvi.fi tai puh 040 317 2019.

Huom! Tiistaisin Konttorin tiloissa asiakkaitaan palvelevat Ohjaamo- sekä työllisyyspalvelut. Työpisteitä lukuunottamatta, muut tilat ovat varattuna heille koko päiväksi.