Rekrytointi

Duuniportaali

Duuniportaali työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamisiin!

Duuniportaali on alueellinen, seitsemän kunnan yhteinen työhakijoiden ja työnantajien kohtaamispaikka. Palvelu on maksuton ja sinne voit jättää sekä työnhaku- tai työpaikkailmoituksen että yrityksen osto- tai myynti-ilmoituksen. Lisäksi työnantaja ja työnhakija saavat portaalin kautta ajantasaista tietoa työllistämisen eri tukivaihtoehdoista sekä yrittäjyydestä.

Duuniportaalissa ovat mukana Nurmijärven lisäksi Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Pornainen ja Tuusula. Duuniportaalin toiminta-alueella asuu noin 230 000 henkilöä ja toimii yli 14 000 yritystä. Käyttäjiä portaalilla on jo yli 12 000 kpl.

Työnhakijalle

Rekisteröidyttyäsi voit tutustua avoimiin työpaikkoihin tai tehdä oman työnhakuilmoituksesi. Jätä työnhakuilmoitus duuniportaaliin ja kerro mitä osaat. Ilmoituksesi näkyy julkisessa näkymässä ilman henkilötietoja, joten palvelun käyttö on turvallista. Ilmoituksesi on voimassa kolme kuukautta.

Duuniportaali sopii aktiivisesti työtä etsiville, työpaikan vaihtoa suunnitteleville, nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä työvälineeksi niille, jotka kohtaavat työssään työnhakijoita ja työnantajia.

Nurmijärven kunnan avoinna olevat virat ja työpaikat sekä tietoa mm. sijaisten rekrytoinnista tai työharjoittelusta eri toimialoilla löydät kunnan rekrytointisivuilta 

Huomaathan, että Duuniportaali.fi ei korvaa työ- ja elinkeinotoimiston palveluja, vaan työttömän työnhakijan on oltava ilmoittautunut paikalliseen TE-toimistoon saadakseen työttömyyspäivärahaa ja muita etuuksia.

  • työnhakijana voit eri hakuvalinnoilla hakea työpaikkaa ja valita esim. vain avoimia työkokeilu-, kesätyö- tai oppisopimuspaikkoja
  • ilmoituksen voit jättää osaamisen perusteella, ei nimikkeellä

Työnhakija ota yhteyttä jos kaipaat lisätietoja palvelusta:

  • alle 25-vuotiaat: Karoliina Martikainen, puh 040 317 4004
  • 25-vuotiaat ja vanhemmat: Katariina Räsänen, puh 040 317 4919

Tästä Duuniportaaliin

Työnantajille

Duuniportaalin tehtävänä on helpottaa yritysten rekrytointiprosessia. Palvelu on maksuton ja sen käyttäminen vaatii ainoastaan rekisteröitymisen, jonka jälkeen työnantajat näkevät kaikkien mukana olevien kuntien työnhakijoiden ilmoitukset. Työnhakijoiden ilmoituksia voi etsiä esim. toimialan tai työn luonteen mukaan ja yritys voi jättää sopivalle työnhakijalle yhteydenottopyynnön.

Rekisteröidyttyään yritys voi myös jättää oman työpaikkailmoituksensa – halutessaan täysin anonyymisti. Työpaikkailmoitus on voimassa yhden kuukauden ja ilmoituksen jättäjä saa sähköpostilla kyselyn jatkosta.

Myös kotitaloudet voivat laittaa työpaikkailmoituksen duuniportaaliin. Yrityskauppaosiossa yritys voi etsiä jatkajaa, jos sukupolvenvaihdos ei muutoin ole mahdollinen.

Palvelu tarjoaa myös asiantuntijakumppaneiden tietoa työllistämisen tukivaihtoehdoista ja yrittäjyydestä. Yhteistyökumppaneita ovat mm. Keudan oppisopimuskeskus, TTS Työtehoseura, TE-palvelut, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy – KEUKE sekä Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus ry.

Työantaja, ota yhteyttä jos tarvitset lisätietoja palvelusta:

Työllisyyskoordinaattori Pauliina Johansson puh. 040 317 2342

Työllisyyskoordinaattori Pasi Teimonen puh. 040 317 4875

sähköpostit: etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi