Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustaminen on suuri muutos elämässä joka vaikuttaa niin omaan kuin läheistenkin elämään. Ennen yrityksen perustamista onkin syytä punnita niitä elämän realiteetteja ja yrittäjyyteen liittyviä käytännön asioita, joita se tuo tullessaan.

Yrittäjyys ei välttämättä sovi kaikille, mutta oman itsensä sekä liikeidean soveltuvuutta on hyvä käydä läpi ammattilaisen kanssa. 

Yrityksen perustamiseen on saatavilla tietoa useista eri lähteistä. Tällä hetkellä ehkä kattavin tieto löytyy Yritys-Suomen verkkopalvelusta. Sieltä löytyy runsaasti tietoa yrityksen perustamisen käytännön toimista. Info on osa pk-yrityksille ja yrittäjille, yritysten kehittäjille sekä yrittäjiksi aikoville suunnattua Yritys-Suomi -verkkopalvelua.

Toimintansa jo aloittaneelle yritykselle infosta löytyy tietoa mm. työnantaja- ja muista yrityksen toiminnan pyörittämiseen liittyvistä velvoitteista sekä yrittäjän itsensä vakuuttamisesta ja sosiaaliturvasta.

Valmiin yrityksen, yritysidean tai liiketoiminnan ostaminen voi olla yksi tapa yritystoiminnan aloittamiseen. Yrityksen Perustajan Infosta löytyy myös tähän liittyvää tietoa. Tietoa aiheesta löytyy Suomen Yrittäjien sivuilta, jossa on mm. markkinapaikka yrityksen ostajille ja myyjille.

Henkilökohtaisempaa ja tarkemmin juuri sinun yrityksellesi sekä liikeideallesi räätälöityä palvelua löydät näiden sivujen palvelun-tuottajien avulla. Ota rohkeasti yhteyttä!