Nurmijärvi BTOB - yrittäjien verkostoitumisilta 3.5.2017

Vuonna 2016 aloitetut BTOB - yrittäjien verkostoitumisillat saavat jatkoa, kun yrittäjät kokoontuvat 3.5.2017 klo 18.00 - 21.00 (kahvit klo 17.30 alkaen) Perttulassa sijaitsevan Vauhtifarmin rauhalliseen ja stimuloivaan maisemaan, osoitteeseen Suonojantie 200, keskustelemaan omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisesta. Illan teema; hyvinvointi valikoitui teemaksi syksyllä Perttulan Keudassa järjestetyssä BTOB - illassa.

Hyvinvointi on iso asia, jota tulee tarkastella kokonaisuutena, mutta silti edetä pala kerrallaan kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ei riitä, että fyysinen puoli on kunnossa jos henkinen puoli ei sitä ole. Tai jos ravintotietämys on hakusessa, on siihen hyvä saada apua ja päivitystä. Jos oma moottori on kunnossa, tuo se todennäköisesti lisäpotkua omaan jaksamiseen.

Paikalle odotetaan taas n. 50 yrittäjää ja mukaan on tulossa myös edustajia alueen sidosryhmäverkostosta, mm. Keudasta, Keukesta, TTS:sta ja alueen yrittäjäyhdistyksistä.

Illan alustavan sapluunan mukaan, kahvitarjoilun, esittelyjen ja alustuksen jälkeen yrittäjät miettivät ryhmissä rennon ja vuorovaikutteisen ilmapiirin hengessä illan teemaa oman itsensä kannalta - saaden hyvää sparrausapua ryhmäläisiltä sekä illan fasilisaattoreilta.   

Illan tavoitteena on tuottaa jokaiselle vähintään yksi konkreettinen keino parantaa omaa hyvinvointiaan ja jaksamista. Tämän lisäksi takataskuun toivotaan jäävän muutama kontakti, jonka avulla oman yrityksen liiketoimintaa voi kehittyä.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Lisätietoja pekka.vuorenranta(at)nurmijarvi.fi tai puh 040 317 2019.