Rekrytointi  

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö 

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.

Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.

Kunta työnantajana

Kunta on alueensa suurin ja monialainen työnantaja. Kunnan palveluissa työskentelee yhteensä reilut 1800 ammattilaista ja asiantuntijaa. Toimimme lukuisissa palvelupisteissä ympäri kuntaa.

Yhteinen perustehtävämme on palvella kuntalaisia. Palvelujen tarjoamiseen ja kehittämiseen tarvitaan ammattitaitoinen, uudistuva ja hyvinvoiva henkilöstö. Kunta haluaa olla houkutteleva työpaikka eri alojen ammattilaisille ja asiantuntijoille. Henkilöstön osaaminen kehittäminen ja hyvät työskentelyolosuhteet ovat meille tärkeitä.

Noin 50 % henkilöstöstä työskentelee sivistystoimen palveluissa ja noin 30 % sosiaali- ja terveyspalveluissa. Suurimpia ammattiryhmiämme ovat opettajat, lastenhoitajat, lastentarhanopettajat, lähihoitajat, sairaanhoitajat, ruokapalvelutyöntekijät ja siivoojat. Lisäksi työllistämme hallinnon ja teknisen alan ammattilaisia. Erilaisia ammattinimikkeitä on yhteensä yli 300.

Yli puolet henkilöstöstä työskentelee sivistys- ja hyvinvointitoimialan palveluissa. Lisäksi tuotamme teknisen alan, hallinnon sekä ruoka- ja siivousalan palveluja. Erilaisia ammattinimikkeitä on yhteensä yli 250. Suurimpia ammattiryhmiämme ovat opettajat, lastenhoitajat, lastentarhanopettajat, ruokapalvelutyöntekijät ja siivoojat.

Tarvitsemme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Vakituisten tehtävien ja virkojen lisäksi tarjolla on eripituisia sijaisuuksia usealla toimialallamme. Toivotamme tervetulleiksi niin ammattiin vastavalmistuneet kuin kokeneemmatkin osaajat.

Tutustu kunnan avoimiin työpaikkoihin

Erinomainen tapa tutustua Nurmijärven kuntaan työpaikkana on ilmoittautua meille lyhytaikaiseksi sijaiseksi. Sijaisia tarvitaan jatkuvasti terveydenhuollossa, vammaispalveluissa, päiväkodeissa, ruokapalveluissa sekä kouluilla. Katso tarkemmin Sijaispalvelut.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut. Seure välittää sijaisia mm. terveydenhoidon yksiköihin.

Henkilöstökertomus

Henkilöstöohjelma