Usein kysyttyä

"Olen hukannut salasanani, kuinka saan uuden?"

Mene www-osoitteeseen, jossa kirjaudut sähköiseen kalenteriisi. Sivulla on kohta "Jos olet unohtanut salasanasi, paina tästä". Uuteen avautuneeseen ikkunaan kirjoita sähköpostiosoitteesi, jonka pitää olla sama kuin hakemuksessasi, ja klikkaa "Lähetä". Saat sähköpostiisi uuden salasanan, jonka aktivoit viestissä olevien ohjeiden mukaan.

"En muista käyttäjätunnustani. Miten toimin?

Ota yhteyttä oman toimialasi rekrytoijaan, joka tietää käyttäjätunnuksesi. (Rekrytoija ei tiedä salasanaasi, minkä takia toimi em. ohjeen mukaan.)

"Miten toimin, kun olen tehnyt keikkatöitä opiskelijana ja olen nyt valmistunut?"

Voit joko skannata tutkintotodistuksesi ja lähettää sen sähköpostitse oman toimialasi rekrytoijalle tai käydä rekrytointipalveluissa (soita etukäteen!) tai lähettää tutkintotodistuksesta valokopion rekrytointipalveluihin.

"Haluaisin tehdä sijaisuuksia useammassa yksikössä kuin mitä haastattelussa määriteltiin. Miten voin lisätä yksiköitä?"

Et pysty itse lisäämään yksiköitä, joissa haluat työskennellä. Ota yhteyttä oman toimialasi rekrytoijaan.

"Miten toimin, jos en tahdo enää tehdä sijaisuuksia ollenkaan/pitää tauon keikkatyöstä?"

Ota yhteyttä oman toimialan rekrytoijaan, joka pääsee poistamaan hakemuksen lisäksi haastattelulomakkeesi järjestelmästä. Tällöin kaikki tietosi häviävät sijaisvälityksen rekisteristä. Jos haluat pitää tauon keikkatyöstä, niin ota myös tällöin yhteyttä rekrytoijaan, joka merkitsee asian tietoihisi. Hakemuksesi/kalenterisi säilyy rekisterissämme kaksi vuotta, vaikka et tee sijaisuuksia ollenkaan.