Sijaisvälitys

Rekrytointipalvelut välittää sijaisia terveyspalvelujen vanhustyön ja laitoshoidon yksiköihin, kouluille, päiväkoteihin ja keittiöihin. Tarjoamme lyhytaikaisia sijaisuuksia lähi- ja sairaanhoitajille, opettajille, koulunkäynnin ohjaajille, laitoshuoltajille, lastenhoitajille, lastentarhaopettajille, ruokapalvelutyöntekijöille, kokeille sekä alojen opiskelijoille.

Jos olet kiinnostunut lyhytaikaisista sijaisuuksista, lähetä meille hakemus. Jokaisen sijaisvälityksessä toimivan toimialan avoimet hakemukset (keikkatyö) löydät Avoimet työpaikka-sivulta toimialan linkin alta.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt avoimen hakemuksen, kirjautuu hakemus sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Saat hakemuksen täytettyäsi käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiosoitteeseesi. Jos et ole kirjoittanut hakemukseesi sähköpostiosoitetta, tunnukset näkyvät ainoastaan hakemuksen lähetettyäsi näytölläsi. Kirjoita tunnukset muistiin itsellesi! Tarvitset käyttäjätunnusta ja salasanaa jatkossa, kun käytät sähköistä kalenteriasi tai päivität hakemustasi.

Saatuamme hakemuksesi otamme sinuun puhelimitse yhteyttä sopiaksemme haastatteluajan. Haastattelussa tarkistamme koulu- ja työtodistuksesi ja määrittelemme yhdessä yksiköt, joissa sinun on mahdollista työskennellä. Lisäksi opastamme sähköisen kalenterin käytön. Haastattelun jälkeen pystyt luomaan sähköiseen kalenteriisi aikoja, jolloin haluat työskennellä. Kun tarvitsemme sijaista, lähetämme työtarjouksia tekstiviestillä puhelimeesi vain toivominasi päivinä.

 

Yhteystiedot

Rekrytointipalvelut
Keskustie 2b
01900 Nurmijärvi

Koulutuspalvelut
puh. 040 317 4798

Ruokapalvelut
puh. 040 317 4430

Terveyspalvelut
puh. 040 317 4373

Vammaispalvelut
puh. 040 317 2029

Varhaiskasvatus
puh. 040 317 4476