Harjoittelupaikat

Nurmijärven kunnalla on mahdollista suorittaa opintoihin liittyviä harjoittelu- ja työssä oppimisjaksoja. Harjoittelupaikkaa kysytään pääsääntöisesti yksiköiden esimiehiltä. Poikkeuksena ovat terveyspalvelut, joiden ohjeistuksen löydät alta kuten myös suurimpien toimialojemme yhteystietolinkit.

 

Terveyspalvelut

Terveyspalveluissa lähihoitajaopiskelijoiden työssä oppimispaikkoja koordinoivat kunnan rekrytointipalvelut. Työssä oppimispaikkatiedustelut lähetetään ensisijaisesti sähköpostiosoitteeseen  tai toissijaisesti soittamalla puh. 040 317 4373.

Sairaanhoitajaopiskelijat varaavat työssä oppimispaikkansa harjoittelupaikkajärjestelmä Jobstepin kautta. Jos vapaita harjoittelupaikkoja ei ole enää tarjolla Jobstepissa, voit ottaa yhteyttä itseä kiinnostavaan yksikköön.

Yksikköjen johtajien yhteystiedot

Neuvolassa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa voidaan tarjota harjoittelupaikkoja vain terveydenhoitajaopiskelijoille. Harjoittelujaksoja koskevat tiedustelut sähköpostitse opiskelijaohjauksesta vastaavalta terveydenhoitajalta.

Maarika Kivistö
Asiantuntijaterveydenhoitaja

 

Lääkäreiden eurovaiheen koulutuspaikkoja koordinoi avohoidon ylilääkäri.

Paula Kantola
avohoidon ylilääkäri
Puh. 040 317 4407

 

Sivistystoimi 

Sivistystoimessa varhaiskasvatuksen työssä oppimispaikkaa kysytään päiväkodin johtajalta.

Päiväkodit ja päiväkotien johtajien yhteystiedot

Koulussa suoritettavaa harjoittelupaikkaa kysytään rehtorilta.

Koulujen  ja rehtorien yhteystiedot

  

Ruokapalvelut 

Ruokapalveluita hoitavan liikelaitos Aleksian harjoittelupaikkoja tiedustellaan keittiöiden alue-esimiehiltä.

Alue-esimiesten yhteystiedot

 

Oppisopimuspaikat 

Oppisopimuspaikkoja kunnalla on tarjolla rajoitetusti. Varhaiskasvatuksessa ja terveyspalveluissa ei ole tällä hetkellä tarjota lähihoitajiksi opiskeleville oppisopimuspaikkoja. Muiden alojen opiskelijat voivat tiedustella oppisopimusmahdollisuutta eri yksiköiden esimiehiltä. Peruskoulussa suoritettavan TET-jakson paikkoja tiedustellaan yksiköiden esimiehiltä.