Matkaile Nurmijärvellä

Majoitus

Nurmijärvellä voit päivämatkailla tai majoittua mitä kiinnostavimpiin paikkoihin. Yövy luonnonhelmassa ja nauti maalaiskunnan rentouttavasta ilmapiiristä.

Tälle sivulle olemme koonneet majoitusvaihtoehtoja Nurmijärven kunnan alueelta. Mikäli tarjoat majoituspalveluita ja haluat oman palvelusi esille, otathan yhteyttä viestinta@nurmijarvi.fi

Kiljavanranta

Kiljavanrannassa on lähes 100 huonetta, joista aukeaa joko näköala upealle Sääksjärvelle tai vehreälle Kiljavannummelle. Monipuoliset tilat ja ympäröivä luonto luovat otolliset puitteet rentouttavalle tai aktiivisemmallekin lomailulle. Majoitusvaraukset puh. 09 276 251. Kotorannantie 49, Kiljava.

www.kiljavanranta.fi

Solsikke

Vuonotalli Solsikke tarjoaa majoitusta luonnon rauhassa ja hevoslaidunten läheisyydessä. Maatilavierailut, leirit, ratsastustunnit vuonohevosilla ja talutusratsastus perheen pienimmille onnistuvat. Puh. 0400 208013, 040 7383338. Maatilantie 27, Kiljava.

www.solsikke.fi

Kotoranta

Lomakoti Kotoranta sijaitsee Kiljavan puhtaassa mäntymetsässä ja Sääksjärven rannalla. Kotorannassa voi järjestää perhejuhlat, seminaaripäivät, vuokrata rantasaunan, kodan, grillipaikan ja veneitä. Avoinna sovittaessa ympäri vuoden. Kotorannnantie 74, Kiljava, puh. 010 387 5800.

www.kotoranta.fi

Haukilampi

Haukilammen juhla- ja kokoustila sijaitsee luonnonkauniissa maisemissa Sääksjärven rannalla. Ainutlaatuiset puitteet, joissa voi järjestää erilaisia tapahtumia ja juhlia. Myyntipalvelu puh. (09) 241 5803 klo 8–16, Haukilammentie 35, Kiljava.

www.haukilampi.fi

Ketolan strutsitila

Ketolan strutsitilalla voi yöpyä huoneistomajoituksessa ja kesäisin myös ”mummon mökissä”. Tilalta löytyy mm. vanhanajan puusauna. Voit hypätä myös strutsisafarille ja herkutella tilan kesäkahvilassa. Myymälän puolella on laaja valikoima erilaisia strutsituotteita, kuten liha- ja munatuotteita, nahkatuotteita, strutsiöljykosmetiikkaa ja strutsinsulkapölyhuiskia. Avoinna vierailijoille 27.6.–13.8. ti–pe klo 12–18, la 10–15, su 12–16. Ryhmille (väh. 10 hlöä) sopimuksen mukaan. Puh. 040 5500608, Korvenojantie 17, Rajamäki.

www.agrocenter.fi

Vauhtifarmi Camping

Heinäkuussa 2020 aukeava Vauhtifarmi Camping tarjoaa telttailua maalaismiljöössä Nurmijärven Perttulassa. Alueelat löytyy mm. sauna, poreamme, uima-allas, baari ja kesäterassi. Lisäksi Vauhtifarmin elämyspalvelut tarjoavat tekemistä niin lapsille kuin aikuisille.

www.vauhtifarmi.fi

Löysitkö sivulta etsimäsi tiedon?