Ajankohtaista

Kaikki, Vesihuolto

Tonttivesijohtovuodosta johtuva vedenjakelun keskeytys Pääskyntiellä to 3.10. klo 12.00 alkaen

3.10.2019

Päivitys 3.10.2019 klo 17.30

Vika on korjattu, ja vedenjakelu on palautunut normaaliksi. Vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Päivitys 3.10.2019 klo 13.25

Vesijohtovuodon korjaustyöt ovat käynnissä kohteessa. Sulkualuetta jouduttiin laajentamaan. Vedenjakelun keskeytyksen piirissä ovat kiinteistöt osoitteessa Pajulinnunkuja, Kivitaskuntie, Hiekkatie, Pääskyntie sekä Lepsämäntie 359 ja 373. Asukkaille järjestetään väliaikainen vedenjakelupiste Lintumetsän Kioskille (Numminiituntie 2) arviolta n. klo 14.00.

Alkuperäinen tiedote 3.10.2019 klo 11.05

Osoitteessa Pääskyntie 6 on havaittu tonttivesijohtovuoto. Vuodon takia joudumme keskeyttämään vedenjakelun Pääskyntiellä torstaina 3.10. klo 12.00 alkaen. Vedenjakelun keskeytyksen piirissä ovat kiinteistöt osoitteessa Pääskyntie 1-9 sekä Kivitaskuntie 8.

Vesijohtovuodon korjaustoimenpiteet pyritään suorittamaan mahdollisimman nopeasti aiheutuvan haitan minimoimiseksi. Tiedotetta päivitetään tilanteen kehittyessä.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Suosittelemme tilaamaan vesihuollon häiriötiedotteen.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

putkimestari Kimmo Järvinen, p. 040 317 2345

Takaisin listaukseen