Ajankohtaista

Kirjasto

Tietokirjailija, sijoittaja Julia Thurén tulee puhumaan rahasta Nurmijärven pääkirjastoon 8.9.

20.8.2020

Kiinnostaako sinua raha, säästäminen ja sijoittaminen? Tietokirjailija, sijoittaja Julia Thurén tulee puhumaan rahasta Nurmijärven pääkirjastoon tiistaina 8.9. klo 18.

Julia Thurén kiinnostui rahasta yliopiston kansantaloustieteen luennoilla. Humanistista tuli sijoittaja kun hän tajusi, että muullakin kuin palkkatyöllä voi rikastua. Thurénin kirja Kaikki rahasta – näin säästin kymppitonnin vuodessa, pohjautuu haastatteluihin, joissa sadat ihmiset kertovat rahankäytöstään. Teos antaa ohjeita rahankäyttöön ja sijoittamiseen.  Thurénin mukaan rahasta tulee helposti pakkomielle, joka ei kuitenkaan saa merkitä liikaa, jotta muu elämä ei kärsi. Julia Thurén on valittu vuoden sijoittajaksi vuonne 2019.

Nurmijärven kirjastojen tapahtumat alkavat taas syksyn myötä. Haluamme huolehtia asiakkaidemme turvallisuudesta myös tapahtumissa. Tästä johtuen osallistuja määrä tapahtumiin on rajattu, jotta voimme noudattaa riittäviä turvavälejä. Pääkirjaston tilaisuuksiin on toistaiseksi jaossa 20 maksutonta pääsylippua per tilaisuus ja niitä aletaan jakamaan kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Julia Thurénin vierailulle kirjasto alkaa jakamaan maksuttomia pääsylippuja 25.8.

Julia Thuren

Takaisin listaukseen