Muita yhdistyksiä

Muita yhdistyksiä

Etkö vielä  löytänyt tietä kaipaamaasi toimintaan, kurkkaa vielä täältä.

 

Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry

Hoidatko omaistasi tai läheistäsi? Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry on valtakunnallisen Omaishoitajaliiton paikallisyhdistys. Tavoitteenamme on omaishoitajien, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden aseman parantaminen ja tukeminen. Toimintamuotoinamme ovat mm. OmaisOiva-toiminta, vertaistukitoiminta, neuvonta, edunvalvonta ja virkistystoiminta Keski-Uudenmaan omaishoitajille. Facebook Keski-Uudenmaan omaishoitajat ja läheiset ry

www.keskiuudenmaanomaishoitajat.fi

 

Klaukkalan Martat ry

Klaukkalan Martat on vireä marttayhdistys, jolla on noin 80 jäsentä. Tutustu kotisivuihimme!

www.klaukkalanmartat.fi

 

Klaukkalan Metsäkylän Martat ry

Klaukkalan Metsäkylän Martat toimii vireästi kokoontuen vähintaan kerran kuukaudessa metsäkylän vpk:n talolla tai jäsenten kotona. Martta-illoissa askarrellaan,tehdään käsitöitä, kuunnellaan eri alojen asiantuntijoita sekä kahvitellaan jutustelun lomassa.Vuosittain teemme myös erilaisia retkiä ja tutustumme lähiseutuun.

klaukkalanmetsakyla.weebly.com/klaukkalan-metsaumlkylaumln-martat-ry.html

 

Klaukkalan Reserviupseerit ry

Yhdistyksen tarkoituksena on olla jäsentensä aatteellisena ja toiminnallisena yhdyssiteenä suomalaisen yhteiskunnan turvallisuutta edistävää toimintaa tukien. Yhdistyksen tehtävänä on tukea Suomen itsenäisyyttä, valtakunnan alueen puolustamista sekä suomalaisen yhteiskunnan kokonaisturvallisuutta edistävää toimintaa, ylläpitää ja kohottaa maanpuolustustietoutta ja -tahtoa sekä vaikuttaa muutenkin maanpuolustusedellytysten parantamiseen ja kehittää reserviupseerihenkeä.
 
www.rul.fi/klaukkala

 

Nurmijärven Keskus VPK

Pelastuslaitoksen alaisuudessa toimiva sopimuspalokunta.

www.nurmijarvenvpk.fi

 

Perttula-Uotilan Martat ry

Martat ovat yhdessä valtava määrä tiivistynyttä naisenergiaa, reipasta huumoria sekä yhdessäolon ja tekemisen riemuja. Opit ruoanvalmistusta, kodinhoitoa, kotitaloutta, ympäristöasioita ja pääset mukaan koko elämän kestävään seikkailuun. Marttajäsenenä voit osallistua yhdistyksesi toimintaan voimiesi ja mahdollisuuksiesi mukaan. 

www.facebook.com/Perttula-Uotilan-Martat-ry-1075527215794275/

 

 


Puuttuuko järjestösi tiedot listalta?

Ilmoita järjestösi