Lapset ja nuoret

Lapsiperheille suunnatut yhdistykset ja nuorisojärjestöt tarjoavat innostavaa, monipuolista toimintaa ja tekemistä lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Kurkkaa ja lähde rohkeasti mukaan sinulle ja perheellesi sopivaan toimintaan! Moni liikunta- ja kulttuurijärjestökin tarjoaa monipuolista toimintaa lapsiperheille - klikkaa siis muitakin sivuja.

Katso myös

Urheilu ja liikunta

 

  

 

Jukolan Veljet ja Siskot Ry

Jukolan Veljet ja Siskot on Nurmijärvellä vuodesta 1929 asti toiminut partiolippukunta. Toimintaamme voi tulla mukaan kuka tahansa partiosta kiinnostunut! Jukolan Veljet ja Siskot -sivut facebookissa on Juvesin pääsääntöinen tiedotuskanava sähköpostin lisäksi. Jos sinulla ei ole facebook käyttäjää, ota yhteyttä

 

Klaukkalan Nuorisoseura ry

Klaukkalan Nuorisoseura tarjoaa poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta harrastustoimintaa kaikenikäisille. Kansantanssi-, teatteri-, sirkus ja vauvamuskariryhmät kokoontuvat viikottain harrastamaan ja harjoittelemaan ohjelmistojaan seurantalo Roinelaan. Tervetuloa mukaan toimintaan!

www.klans.fi

 

Leirikesä ry

Kiljavan Leirikesä järjestää maailman parhaita lasten ja nuorten yöleirejä koulujen loma-aikoina. Märkiöjärven rannalta löytyy talvisin ja kesäisin leirejä 7-12 -vuotiaille ja 12-16-vuotiaille.

www.leiri.fi

 

Mannerheimin lastensuojeluliitto Klaukkalan yhdistys

Järjestää toimintaa asiakkaiden haluamalla tavalla. Perhekahvilat ja TarzanApina -kerho

www.mll.fi

www.apinakerho.net

 

Perttulan VPK ry

Palokuntataitojen opettaminen nuorille, viikottaiset harjoitukset, osallistuminen eri tapahtumiin ja kilpailuihin 

www.perttulanvpk.fi

 

Rajamäen Metsänkävijät Ry

Rajamäen Metsänkävijät ry eli RaMe on Rajamäellä toimiva vuonna 1959 perustettu partiolippukunta. Jäseniä on reilut 220. Lippukuntamme kuuluu Uudenmaan Partiopiiriin ja on yksi Suomen Metsänkävijöiden 24:sta jäsenlippukunnista. Tarjoamme jokaiselle sopivaa, virkistävää partiotoimintaa vauvasta vaariin. Tervetuloa mukaan joukkoon iloiseen! 

www.facebook.com/RajamaenMetsankavijat/

rame.partio.net/w/

 

Röykän Metsänkävijät

Röykän Metsänkävijät, RöMe on Röykässä toimiva partiolippukunta. Järjestämme partiotoimintaa lähialueen lapsille ja aikuisille. Lippukuntamme kuuluu Uudenmaan Partiopiiriin ja Suomen Partiolaiset hyväksyi lippukuntamme jäsenekseen 4.11.2014. RöMe on Uudenmaan partiopiirin 60. lippukunta

sites.google.com/site/roykanmetsankavijat/

 

 


Puuttuuko järjestösi tiedot listalta?

Ilmoita järjestösi