Kulttuuri

Kulttuurijärjestöissä voi uppoutua taiteen maailmaan monin tavoin. Tarjolla on kuvataidetta, musiikkia, teatteria, tanssia.... Kurkkaa ja löydä omasi!

 

  

Keravan Seudun Sukututkijat ry

Sukututkimusta ja sukututkijoita tukeva toiminta keskisen Uudenmaan alueella; koulutus, neuvonta, julkaisu, edunvalvonta.

www.kessry.com

 

Nurmijärven kamarikuoro Cantica

Yhdistyksen tarkoituksena on herättää ja ylläpitää lauluharrastusta ja musiikkitoimintaa Nurmijärvellä.
Toimintaamme kuuluvat sekakuoroharjoitukset, niihin liittyvät opetus- ja valmennustilaisuudet,
konserttien järjestäminen sekä esiintymiset muissa tilaisuuksissa.

fi-fi.facebook.com/canticakuoro

sites.google.com/site/canticakuoro/

 

 

Nurmijärven Karjala-seura ry

Nurmijärven Karjala-seura ry (Nurmijärven Karjalaiset ry) on perustettu vuonna 1945.  Yhdistyksen kotipaikkana on Nurmijärven kunta. Nurmijärven Karjala-seuran tarkoituksena on toimia karjalaisten ja karjalaisuudesta kiinnostuneiden kulttuurijärjestönä. Arvostamme karjalaisuutta ja sen historiaa osana suomalaisuutta ja haluamme siirtää tätä kulttuuriperinnettä myös jälkipolville. Jäsenia on 185.           Yhdistys kuuluu jäsenenä Karjalan Liitto ry:een.  

www.karjalanliitto.fi/karjalan_liitto/jasenyhdistyssivut/nurmijarven_karjala-seura_ry

www.facebook.com/#!/groups/1423864904522518/

 

Nurmijärven Kivi-juhlat ry

Nurmijärven Kivi-juhlat ry on tehnyt Aleksis Kiven tuotantoa tunnetuksi yhtäjaksoisesti yli 60 vuoden ajan. Kivi-juhlien tarkoituksena on Aleksis Kiven perinteen vaaliminen ja Kiven tuotannon, elämän sekä aikakauden tunnetuksi tekeminen taiteen eri ilmaisukeinoin järjestämällä Kivi-juhlia sekä muita Kiveä ja Kiven tuotantoa tunnetuksi tekeviä tilaisuuksia. Perinteinen esityspaikka on kansalliskirjailijan lapsuuden leikkipaikka Taaborinvuori. Kivi-juhlat järjestää myös teatteritaiteen perusopetusta.

www.kivijuhlat.fi

 

Nurmijärven Musikantit ry

Syksy Soi! kulttuurifestivaalin järjestäminen vuosittain syyskuussa Nurmijärvellä.  

www.syksysoi.fi

 

Nurmijärven Puhallinorkesteri ry

Eri-ikäisistä harrastajasoittajista koostuva puhallinorkesteri, jota johtaa ammattikapellimestari Tamas Paraczky. Nurmijärven Puhallinorkesteri esiintyy kunnan ja seurakunnan tilaisuuksissa, sekä pitää omia konsertteja ja tanssiaisia. Puhallinorkesterin voi tilata juhlistamaan isoa tai pientä juhlaa, yrityksen tai yksityiseshenkilön tapahtumaa. Puhallinorkesteri harjoittelee keskiviikkoisin NYK:n juhlasalissa.

www.nurmijarvenpuhallinorkesteri.fi

 

Nurmijärven Tanssi- ja Musiikkiyhdistys ry

Tarkoituksena on kehittää uusia tanssijoita/ryhmiä (kuten PÖRRIÄISET ) niin ulko- kuin kotimaisiin tanssitapahtumiin. Toteuttaa mukavan harrastuksen myötä valmiuden perus- ja perinnetanssien oppimiseen. Herättää harrastusta yhteiskunnallisiin kysymyksiin sekä edistää erityisesti nuorten kansallista ja kansainvälistä yhteistoimintaa.

www.porriaiset.net

www.facebook.com/Nurmijärven-Tanssi-ja-Musiikkiyhdistys-ry-1695133620714203/

 

Nurmijärvi-Seura ry

Kotiseututyö ja kotiseudun tietoisuuden lisääminen Nurmijärvellä

www.nurmijarviseura.fi

 

Peräkorven Elävän Musiikin Yhdistys PELMU ry

Musiikki ja kulttuuriyhdistys

pelmu.arteli.fi/

 

 


Puuttuuko järjestösi tiedot listalta?

Ilmoita järjestösi