Eläkeläis-, veteraani- ja senioritoiminta

Eläkeläisten ja senioreiden yhdistykset järjestävät mm. monenlaista virkistystoimintaa. Yhdistysten tapahtumissa myös mm. jaetaan tietoa ajankohtaisista asioista ja valvotaan eläkkeensaajien ja ikääntyneiden etuja.

Katso myös

 

 

 

Eläkeliiton Nurmijärven yhdistys ry

Yhdistys toimii sitoutumattomana eläkeläisjärjestönä järjestämällä jäsenilleen henkistä ja toiminnallista virkistystä sekä sosiaalista yhdessäoloa. Yhdistyksellä on edustus Nurmijärven kunnan vanhusneuvostossa ja Nurmijärven eläkeläis- yhdistysten työtoimikunnassa sekä Seutulan yhdistyksen kanssa yhteinen edustaja Eläkeliiton Uudenmaan piirihallituksessa. Yhdistyksen tapahtumat julkaistaan Nurmijärven Uutiset" lehden yhdistyspalstalla."

uusimaa.elakeliitto.fi/yhdistykset/nurmijarvi/etusivu/

 

Klaukkalan Eläkeläiset ry

Klaukkalan Eläkeläiset ry kokoontuu keskiviikkoisin Klaukkalan työväentalo Männikössä klo 9.30 - 14.00. Aluksi kerhotoimintaa ja pelejä. Varsinainen viikkokerho jossa alustuksia eri aiheista, oman ohjelmaryhmän toimintaa kahvitus jumppa ja arpajaiset klo 11 - 13. Järjestämme retkiä, teatterimatkoja ja vierailuja toisien eläkeläisjärjestöjen tilaisuuksiin. Tule tutustumaan mitä muuta me harrastamme, sillä yhdessäolo piristää kummasti eläkeläisen päivää.

www.klaukkalanelakelaiset.fi

 

Klaukkalan Eläkkeensaajat ry.

Eläkkeensaajien harrastus ja virkistystoimintaa, maanantaikerhossa kerrotaan ajankohtaisista asioista, koskien eläkkeensaajia.Kokoonnumme Klaukkalan työväentalolla.

www.klaukkala.elakkeensaajat.fi

 

Lomakoti Kotoranta ry

Yhteistyö Hyvinvointilomien kanssa Tuetut lomat, RAY tukemana. Majoitus ja ravitsemuspalvelut.

www.kotoranta.fi

www.facebook.com/Lomakoti.Kotoranta

 

Nurmijärven Eläkkeensaajat ry

Osallistumalla toimintaamme saat uusia ystäviä ja harrastuksia, virkistävää kerhotoimintaa ja Eläkkeensaaja-lehden 7 kertaa vuodessa.

eklnurmijarvi.yhdistysavain.fi

 

Nurmijärven kansalliset seniorit ry

Senioritoiminta. Yhteystiedot:

 

 


Puuttuuko järjestösi tiedot listalta?

Ilmoita järjestösi