Matkailu

Shoppaile

Putiikit ja puodit

Cafe Kirjava – kahvila & käsityömyymälä

 • Klaukkalantie 59, 01800 Klaukkala
 • www.cafekirjava.fi
 • avoinna ma 11-17, ti-pe 10-18, la 10-15

Cafe Kirjava sijaitseen keskellä kaunista Klaukkalaa, 30-luvulla rakennetussa Kototalossa. Kahvila ja myymälä kunnioittavat vanhaa ajan henkeä ja tarjolla on niinikään herkullisia itsetehtyjä leivonnaisia ja maukasta lounasta, sekä paikallisten käsityötaitajien tuotteita mm. koruja, asusteita, kortteja, kynttilöitä, keramiikkaa ja paljon muuta. Meillä myynnissä myös Krannin tilan jauhot ja Nordqvistin teetä. Meiltä voit ostaa mukaasi palan Nurmijärveä.

Krannin tilapuoti & maalaiskesäkahvila

Tule nauttimaan Krannin tilan kauniista maalaismiljööstä ja ostoksille aitoon paikalliseen maalaispuotiin, josta löydät pientuottajien parhaita herkkuja!

Perjantaisin 1.9. alkaen emäntä leipoo puotiin tuoreita karjalanpiirakoita 100% rukiiseen mukaan ostettavaksi.

Lauantaisin 1.8. alkaen isännän täti Päivi leipoo ihanan herkulliset jättipuustit mukaan ostettavaksi tai paikanpäällä nautittavaksi. 
Lauantaisin kahvilatoimintaa uusituilla ihanilla tuotteilla 1.9. alkaen!

Tilapuodissa tarjolla mm. tilan omat tuoreet viljatuotteet jauhot, hiutaleet, leseet ja suurimot, kananmunia, hunajaa, makeisia, pikkuleipiä, mehuja, limuja, kuohujuomia, hyytelöitä, pienpaahtimon kahvia, härkäpapu- ja hampputuotteita, leipää, ternimaitoa, lihatuotteita ym ym.

Katso päivitetty tuotetarjonta ja kahvilatilanne Krannin tilan
faceookista: www.facebook.fi/krannintila

Tarinakoru

 • Taipaleentie 244, 01900 Nurmijärvi
 • www.tarinakoru.fi
 • avoinna ti 10-19, ke-to 10-17, muut ajat sopimuksen mukaan (puh. 045 613 6811)

Käsintehtyä kultasepäntyötä vuodesta 1997. Uniikkia ja ekologista. Tilaustyöt ja oma mallisto. Meillä näet seppäpariskunnan työskentelyä perinteisessä kultasepänpajassa, joka sijaitsee vanhassa navetassa pihapiirissämme. Tarinat kietoutuvat koruihin, muistot elävät.
Kierrätämme vanhat korusi uusiokäyttöön. Piipahda pihapiirissä ja istahda tarinoimaan ja suunnittelemaan ikiomaa koruasi.

Ketolan strutsitila

 • Korvenojantie 17, 05200 Rajamäki
 • www.agrocenter.fi, puh. 040 550 0608
 • avoinna ti-su klo 12-17 (ajalla 2.6.-16.8.)

Tarjoamme strutsielämyksiä laidasta laitaan.
Pääset tutustumaan eri ikäisiin strutseihin. Tilapuodista löydä strutsituotteita lihasta, nahasta, sulista ja munista. Kahvilassamme voit maistella strutsin munaleivonnaisia, -jäätelöä ja strutsinlihavoileipiä perinteisten herkkujen lisäksi.

Grönbacka Panimo oy

 • Ilvesvuorenkatu 37 H, Nurmijärvi
 • www.gronbackapanimo.fi
 • avoinna to-pe klo 13-18, la aukiolot fb/instagram Grönbacka Panimo

Nurmijärveläistä pienpanimo-olutta. Panimomyymälässä lisäksi muita lähialueiden juomatuotteita. Säävarauksella myös terassi ja taproom auki, tarkista aukioloaika etukäteen. Järjestämme myös yksityistilaisuuksia ja panimokierroksia sopimuksen mukaan.

Jakke’s Brewery

 • Kalliomäentie 19 D, Klaukkala
 • avoinna pe klo 14-18, la klo 12-16

Panimon kaupassa on myynnissä panimon omien tuotteiden, mustikka ja mansikka Aukee, lisäksi lähialueiden pienpanimoiden oluita. Aukee –juomat tehdään kotimaisista metsämustikoista ja kotimaisista mansikoista, ei käytetä esansseja, vaan maku tulee pelkästään marjoista.

Viirin Kirppis Oy

 • Yrittäjäntie 9, 01800 Klaukkala
 • avoinna ma-pe 10-19, la 10-16 ja su 11-16

Suuri ja avara itsepalvelukirpputori, josta löytyy jokaiselle jotain. Normaalien kirppislöytöjen lisäksi on huonekaluja, antiikkia, käsityötarvikkeita (yläkerrassa), kankaita, rautakauppaosasto, kirjoja ja leffoja, mattoja sekä Käsityöläisten puoti kahvion yhteydessä. Tervetuloa viihtymään!

K-Supermarket Lähde

 • Kiljavantie 5, Rajamäki
 • avoinna ma-la klo 7-22 ja su klo 9-22

K-Supermarket Lähde on tavallista parempi ruokakauppa, jossa henkilökuntamme varmistaa, että sinun kesäsi olisi onnistunut. Meiltä saat tuoreet ja laadukkaat sesongin hedelmät ja vihannekset, uunituoreet suolaiset ja makeat paistopisteestämme sekä laajan valikoiman liha ja kalaa palvelevan herkkutorimme palvelutiskistä. Lihavalikoimastamme löytyy laaja valikoima grillituotteita varmistamaan mukavat ja ikimuostoiset kesäiset grillaushetket. Meiltä löydät myös pikkupurtavat ja take-awaytuotteita moneen makuun, leivät, salaatit ja purilaiset. Mehukoneestamme voi puristaa itse tuoretta appelsiinimehua ja sen voi nauttia vaikkapa herkullisten meillä tehtyjen patonkien kanssa.

K-Supermarket Lähde.

Meille on helppo tulla ja nopea asioida. Palvelemme kauppakeskus Lähteessä, jossa on parkkipaikkoja 250 kpl ja isommalle porukalle löytyy perhepaikat. Henkilökuntamme palvelee sinua ilolla ja ammattitaidolla, asioit sitten herkkutorillamme, hyllyjen välissä, kassalla tai postipisteessämme.

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

Koivistoisen mansikkatila

Kesän makeat mansikat valmiiksipoimittuna tai itsepoimien suoraan viljelmältä.

Tykkitorni motorcycles oy

 • Perämatkuntie 7 D, 05200 Rajamäki
 • avoinna ma-pe klo 12-17
 • puh. 0400 412 880, hdtykkitorni@gmail.com

Harley Davidson vuokrausta, myyntiä ja varaosia sekä vaatteita.

Hyvinvointi & kauneus

Salon Rina

Pitkäjänteistä parturi-kampaamo yrittäjyyttä Nurmijärvellä nyt jo kolmannessa sukupolvessa.Asiakkaiden hyvinvointi ja palvelu on meille avainasemassa. Käytämme ainoastaan kotimaisia tuotesarjoja työskentelyssämme sekä myyntituotteina (KC-Professional).

HierontaKlaukkala

Jos sinulla on vaikka alaselkä kipeä tai hartiat jumissa, niin me voimme auttaa. Verkkosivultamme voit varata ajan hierontaan tai osteopaattiseen hoitoon. Palvelemme ajanvarausten mukaan koko kesän ajan.

Seitsemän veljeksen apteekki ja Venlarohdos

Digitekniikkaa hyödyntävä apteekki palvelee matkailijaa kaikissa lääkkeisiin, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Ovella kävijät toivottaa tervetulleeksi Eero-robotti. Palvelua tarjotaan asiantuntemuksella ja joutuisasti seitsemänä päivänä viikossa sekä paikanpäällä kävijöille että etäasiakkaille Videoapteekin ja verkkokaupan välityksellä.

Apteekki-kyltti.