Liikenne­yhteydet

Ryhmät

Tilausajopalvelut

Korsisaari-yhtiöt

• Alhonniituntie 1, 01900 Nurmijärvi

• Myynti ma-pe klo 8-16, puh. 09 8789 9050, myynti@korsisaari.fi

https://korsisaari.fi/

Tarvitsetko tilausajokuljetusta ryhmällesi tai vieraillesi? Oletko järjestämässä kokous- tai kisamatkaa? Laadukkaasta kalustostamme löytyy varmasti ryhmäsi tarpeisiin sopiva auto aina tila-autosta ja pikkubussista isoon linja-autoon asti. Ryhmääsi palvelevat kokeneet tilausajokuljettajamme. Hoidamme myös esteettömät kuljetukset ammattitaidolla. Kuljetustilauksen yhteydessä voit tilata samalla toiveidesi mukaan matkapakettina ruokailut, opastukset ja muut matkapalvelut.

Linja-auto.

Räätälöityjen tilausajoretkien lisäksi tarjoamme valmiita päivämatka-paketteja ryhmille ja yksittäisille asiakkaille. Niin ikään olemme erilaisten tapahtumakuljetusten rautaisia ammattilaisia.

Osaava myyntitiimimme auttaa mielellään kuljetusten ja päiväretkien suunnittelussa. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjousta.

Ryhmämatkat

Kartanomatkat

Yksilöllisesti räätälöityjä ryhmämatkoja tilauksesta Nurmijärvelle ja lähiympäristöön. Retkillä kuullaan tarinoita Aleksis Kivestä ja Seitsemän veljeksen teoksen maisemista sekä Nurmijärven historiasta – unohtamatta 1820-luvun rosvojoukkiota. Matkalla näet ja kuulet myös Nurmijärven nykypäivästä.