Ladataan Tapahtumat
13.10. klo 18:00 - 19:00

Virpi Hämeen-Anttila: Paino

Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kirjailija ja tutkija Virpi Hämeen-Anttila vierailee Klaukkalan kirjastossa tiistaina 13. lokakuuta kello 18.

Tilaisuuteen jaetaan ilmaisia pääsylippuja Klaukkalan kirjastossa 29.9. alkaen. Esitystä voi seurata myös livelähetyksenä Nurmijärven kirjaston YouTube-kanavalta. Linkki videoon päivitetään kirjaston kotisivuille ennen tapahtuman alkua.

Hämeen-Anttila puhuu kirjastaan Paino, joka on omakohtainen kuvaus elämänmittaisesta kamppailusta painon kanssa. Kun pieni tyttö kuulee vakavasta selkäsairaudestaan, suhde omaan kehoon muuttuu. Hän ajautuu vuosikausiksi lihomisen ja laihduttamisen kierteeseen.

Omaelämäkerrallisessa teoksessa lihavuus nähdään sisältäpäin. Samalla pohditaan sen psyykkisiä ja kulttuurisia syitä sekä kaivetaan esiin myrkyllisiä asenteita, joita media, some ja jopa terveydenhoito pitävät yllä.

Keräämme tapahtumaan osallistujien yhteystiedot, jotta terveysviranomainen voi tavoittaa osallistujat mahdollisessa korona-altistumistilanteessa. Yhteystiedot säilytetään lukitussa tilassa, ja hävitetään turvallisesti, kun tapahtumasta on kulunut kaksi viikkoa. Kirjaston tapahtumiin ei saa tulla, jos on sairaana tai altistunut koronalle.

Virpi Hämeen-Anttila.

Tapahtumapaikka

Klaukkalan kirjasto ja Galleria Toivo
Kuonomäentie 2
Klaukkala, 01800 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
040 317 2550

Tiedot

Päivämäärä:
13.10.
Aika:
18:00 - 19:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Klaukkalan kirjasto
Puhelin:
040 317 2550
Sähköposti:
klaukkala.kirjasto@nurmijarvi.fi