Ladataan Tapahtumat
13.11. klo 19:00 - 21:30

Red Nose Company: Don Quijote, 7 veljestä -juhlaspesiaali

Kaikki Tapahtumat

Red Nose Company

Kriitikoiden kehuma Red Nose Company -teatteriryhmä juhlistaa 150-vuotta täyttävää Seitsemää veljestä erikoisesityksellä. Näyttelijät Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama esittävät Cervantesin Don Quijoten yhdistettynä parhaisiin paloihin Seitsemästä veljeksestä.

Luvassa on kirjallinen ilotulitus, jossa Espanjan aurinko lämmittää Impivaaran korpea ennennäkemättömällä tavalla. Ainutlaatuinen juhlaspesiaali nähdään vain yhden kerran, ja ainoastaan Aleksis Kiven kotiseudulla Nurmijärvellä.

Don Quijote on kuuden teatterin yhteistuotanto, joka on hurmannut kriitikot ja katsojat ympäri maan. Miguel de Cervantesin klassikkoromaani on lämminhenkinen komedia ystävyydestä ja idealismista. Maisemassa siintävät tuulimyllyt, ja matkantekoa säestää svengaava livemusiikki.

Esityksen on ohjannut Tampereen Työväen Teatterin johtaja Otso Kautto. Esitys on yhteistuotanto Teatteri Quo Vadiksen, Kuopion kaupunginteatterin, Lahden Kaupunginteatterin, Tampereen Työväen Teatterin ja Turun Kaupunginteatterin kanssa.

Esitykseen järjestetään Helsingistä edestakainen bussikuljetus, johon sisältyy teeman mukaisesta yllätysohjelmaa.

Kesto noin 2 h 30 min, sisältäen väliajan.

Liput alk. 25 € + toimitusmaksu (alk. 1 € www.lippu.fi).

HUOM Esityksen alkuperäiseen esityspäivään 21.3. ostetut liput käyvät 13.11. esitykseen sellaisenaan.

Tapahtumiin ei saa tulla sairaana, oireisena tai altistuneena koronavirukselle. Suosittelemme yleisöä käyttämään kasvomaskia. Lisätietoa Monikkosalin varautumisesta vallitsevaan epidemiatilanteeseen Monikkosalin etusivulta.

Red Nose Company, Don Quijote, kuva Tero Ahonen

Tapahtumapaikka

Monikkosali
Kuntotie 7
Klaukkala, 01800 Suomi

Tiedot

Päivämäärä:
13.11.
Aika:
19:00 - 21:30
Hinta:
25€
Tapahtumaluokat:
,