Ladataan Tapahtumat
19.9. klo 15:00 - 17:00

Kyläkoulun konsertit jatkuvat Nummenpäässä - huippumuusikot asialla

Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesällä Nummenpäässä järjestetty Festikaali jatkuu talvikauden aikana konserttisarjana ’’Kyläkoulun konsertit’’.

Konserttisarjan on suunnitellut pianisti ja tapahtuman taiteellinen johtaja Tiina Karakorpi. Hän on kutsunut paikalle tunnettuja taiteilijoita soittamaan ja tanssimaan ja esiintyy myös itse kaikissa konserteissa.

Kyläkoulun konsertit pidetään sunnuntaisin klo 15. Liput maksavat 10€ ja lipun hintaan sisältyy pullakahvit.

Sarjan ensimmäisessä konsertissa 19.9. kuullaan romanttista ja tunnelmallista musiikkia viululle ja pianolle muun muassa säveltäjiltä ja ystävyksiltä Amanda Maier-Röntgen ja Johannes Brahms. Viulua soittaa konsertissa Linda Suolahti ja pianoa Tiina Karakorpi.

Sarjan toisessa konsertissa 31.10. tanssitaiteilija Maria Kananen saapuu vieraaksi teokseen, jossa käsitellään äitiyden kehollisuutta liikkeen ja musiikin keinoin. Pianoa soittaa Tiina Karakorpi.

Syyskauden viimeisessä tapahtumassa 7.11. Tiina Karakorpi ja pianisti Emil Holmström esittävät kaksi orkesterimusiikin kulmakiveä näyttävinä sovituksina neljälle kädelle ja yhdelle pianolle. Luvassa on valtameren kuohuja ja rajuja rytmejä säveltäjiltä Claude Debussy ja Igor Stravinski.

-Kyläkoulun konsertit ovat minulle pieni ja piristävä osa musiikillista maailmaani. Toivon, että tämänkaltaiset tapahtumat ottavat paikkansa Nurmijärvellä. Konserttisarjalle on suunniteltu jatkoa ensi vuodelle. Nummenpään vanha koulu saa uuden elämän musiikin ja taiteen maailmasta,  kertoo Tiina Karakorpi.

Tapahtumapaikka

Nummenpään koulu
Leppälammentie 69 + Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
19.9.
Aika:
15:00 - 17:00
Hinta:
10€
Tapahtumaluokka:
Lähikuva akustisesta kitarasta.